• 18 Απριλίου, 2021

Φαίη Σκορδά: Οι λόγοι του διαζυγίου με τον Γιώργο Λιάγκα

 Φαίη Σκορδά: Οι λόγοι του διαζυγίου με τον Γιώργο Λιάγκα

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν τη Δευτέρα το βράδυ η Φαίη Σκορδά, η οποία μίλησε για την πορεία της στην ελληνική τηλεόραση, ενώ αναφέρθηκε για πρώτη φορά ανοιχτά στη νέα της σχέση με τον Νίκο Ηλιόπουλο.

“Kαυτές” αποκαλύψεις για την Κάρλα Μπρούνι: Το ερωτικό τρίγωνο με πατέρα και γιο αναβιώνει σε βιβλίο

«Είμαι χαρούμενη. Εκτιμώ πάρα πολύ κάποια πράγματα σε ανθρώπινο επίπεδο. Το καλοκαίρι που ήμασταν στη Χαλκιδική ήρθε για ένα Σαββατοκύριακο ο Νίκος να μας δει και χωρίς να μου το πει πήγε στη θεία μου τη Σοφία να τη δει. Και μου έστειλε μια κοινή τους selfie. Δεν πήγε να ζητήσει το χέρι μου. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πολύ και σέβομαι για τον τρόπο που με βλέπει. Με κάνει να αισθάνομαι πολύ ωραία» δήλωσε, ενώ αμέσως μετά ζήτησε και τη γνώμη του Νίκου Χατζηνικολάου για τον σύντροφό τους, καθώς ο δημοσιογράφος τον γνώρισε σε έξοδο για φαγητό.

«Μου φάνηκε συγκροτημένος, σοβαρός με άποψη για τα πράγματα, πετυχημένος, ήρεμη δύναμη και πολύ ωραίος» τόνισε από την πλευρά του ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Το διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα

Στη διάρκεια της συνέντευξης, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 δεν θα μπορούσε να μην ρωτήσει τη φίλη και κουμπάρα του για το διαζύγιό της με τον Γιώργο Λιάγκα το 2016, αφού όπως είπε εκείνος αν και βρισκόταν πολύ κοντά στο ζευγάρι ποτέ δε μπόρεσε να καταλάβει τι ήταν αυτό που έφερε τη ρήξη.

«Σίγουρα δεν ήθελα να χωρίσω. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα ήταν να είχαμε χωρίσει. Ούτε ποτέ θεώρησα ότι είναι απλό. Αυτό που ακούμε, ότι όλοι χωρίζουν, εμένα με εκνευρίζει. Δεν είναι απλό, ούτε εύκολο και μακάρι να μη γίνεται. Λέω τη γνώμη μου, έτσι το βλέπω εγώ. Αν δεν υπάρχουν παιδιά, είναι μόνο μία σχέση. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, δεν το ήθελα και δεν το έκανα λέγοντας: “δεν πειράζει”. Δεν σκέφτηκα ότι δεν έχω ανάγκη, πως έχω τη δουλειά μου ή την οικογένειά μου να με στηρίζει. Για να το πάρουμε απόφαση σημαίνει πως δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Και θα σου πω κάτι ακόμα. Μπορεί να περάσαμε δύσκολα, μπορεί στις αρχές τα πράγματα να ήταν κάπως… Είμαστε διαφορετικοί. Σε κάποια βασικά σημεία είμαστε πολύ διαφορετικοί. Ό,τι και αν είναι ο Γιώργος, από τη στιγμή που είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου, είμαστε οικογένεια» ανέφερε η Φαίη Σκορδά και συνέχισε, λέγοντας αν έπαιξε ρόλο στον χωρισμό η συνεργασία τους.