• 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Ευρυτανία: 53χρονος πυροβόλησε τον αδερφό του στο κυνήγι

 Ευρυτανία: 53χρονος πυροβόλησε τον αδερφό του στο κυνήγι

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 52χρονος από την Ευρυτανία, ο οποίος πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον 53χρονο αδερφό του κατά τη διάρκεια κυνηγιού. Το περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου 26 Δεκεμβρίου κοντά στο χωριό Φουρνά του νομού Ευρυτανίας.

Σύμφωνα με το lamiareport, μια παρέα κυνηγών από το χωριό Δομιανοί, μεταξύ των οποίων και τα δύο αδέλφια, είχε πάει για κυνήγι αγριόχοιρου στη Φουρνά. Κάποια στιγμή ο 53χρονος φέρεται να πυροβόλησε κάποιο θήραμά, όμως η σφαίρα εξοστρακίστηκε και πέτυχε τον αδερφό του λίγο πάνω από το μάτι.
 
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου, όπου και διασωληνώθηκε, ενώ η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε εξαιρετικά σοβαρή. Για το λόγο αυτό κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας για να νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου εξετάζει τα ακριβή αίτια του περιστατικού.
 
Σημειώνεται ότι σήμερα Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου είναι η πρώτη ημέρα που επιτρέπεται ξανά το κυνήγι και το ψάρεμα στη χώρα.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ, LamiaReport