Ευχάριστα νέα για τον 5χρονο που τραυματίστηκε σε πίστα motocross

 Ευχάριστα νέα για τον 5χρονο που τραυματίστηκε σε πίστα motocross

Ευχάριστα είναι τα νέα για το 5χρονο αγοράκι που τραυματίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης, κάνοντας motocross σε αυτοσχέδια πίστα στη Θεσπρωτία.

Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Φιλιατών με τραύματα στο κεφάλι και στο θώρακα και έπειτα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χατζηκώστα των Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του, το 5χρονο αγοράκι φέρει κάποια κατάγματα στο πρόσωπο, ευτυχώς όμως, όπως διαπιστώθηκε από την αξονική στην οποία υποβλήθηκε δεν φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Επίσης, όπως αναφέρει το epirusonline.gr, ο 5χρονος έχει ένα τραύμα στην κλείδα, που αντιμετωπίζεται και αυτό.

Οι θεράποντες ιατροί από το βράδυ της Τετάρτης, που έφτασε το παιδί στο νοσοκομείο, με ασθενοφόρο από το νοσοκομείο Φιλιατών, όπου είχε διακομιστεί αρχικά, δεν άφησαν το παιδί ούτε λεπτό από τη φροντίδα τους, καθώς οι πληροφορίες που είχαν, ήταν αρκετά συγκεχυμένες για την κατάσταση της υγείας του, μετά τον τραυματισμό του, ωστόσο η πορεία της υγείας του φαίνεται να εξελίσσεται ικανοποιητικά και το σημαντικότερο είναι πως δε διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

Χρήστος Σταθόπουλος