• 23 Ιουνίου, 2021

Εξομολόγηση Χριστοφόρου: Ο πατέρας μου είχε βίαιη συμπεριφορά – Τον συγχώρησα αλλά δεν ξέχασα

 Εξομολόγηση Χριστοφόρου: Ο πατέρας μου είχε βίαιη συμπεριφορά – Τον συγχώρησα αλλά δεν ξέχασα

“Ο πατέρας μου πέθανε το 2010. Η σχέση μας δεν αποκαταστάθηκε ποτέ. Η επαφή μας κόπηκε με δική μου πρωτοβουλία. Δεν πέρασα καλά. Ζει η γιαγιά μου και δεν θέλω να τη στεναχωρώ. Ξέρω ότι την πονάει να το λέω αυτό αλλά δεν είχε περάσει πολύ άσχημα”, είπε ο γνωστός τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου στην εκπομπή “Το Πρωινό”.

“Είχε πολύ βίαιη συμπεριφορά. Μετάνιωσε για αυτά που έκανα. Εγώ τον συγχώρησα αλλά δεν ξέχασα. Δεν μπορούσα. Προτίμησα να κρατήσω τα καλά πράγματα, ήταν λίγα. Δεν θα ήθελα να γίνω πατέρας και πολύ πιθανό να οφείλεται σε αυτό. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα συμπεριφερθώ έστω και 1% όπως μου φέρθηκε εμένα. Τον κατανοώ μετά από χρόνια, μεγαλώνοντας πρέπει να συγχωρούμε, πρέπει να καταλαβαίνουμε. Αν θέλει να κάνει τη ζωή του κάποιος, να την κάνει χωρίς να πάρει στον λαιμό του αθώες ψυχές. Τα παιδιά είναι ό,τι πιο πολύτιμο υπάρχει σε αυτόν τον πλανήτη”, ανέφερε.

Ένταλμα σύλληψης εις βάρος του Μέριλιν Μάνσον – Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

“Η κοινωνία μας εξαρτάται από το πώς μεγαλώνουμε τα παιδιά… Ο κακός σύζυγος δεν είναι καλός πατέρας, ποτέ! Ποτέ! Ο δολοφόνος αν σκοτώσει κάποιον δεν σημαίνει ότι δεν είναι δολοφόνος για όλους τους υπόλοιπους. Είμαι κάθετος σε αυτό το πράγμα. Χάνω τα λόγια μου, σαστίζω”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.