• 22 Ιουνίου, 2021

Εξώδικο προς τον Κώστα Βαξεβάνη από τον Μένιο Φουρθιώτη

 Εξώδικο προς τον Κώστα Βαξεβάνη από τον Μένιο Φουρθιώτη

Εξώδικο στον Κώστα Βαξεβάνη έστειλε ο Μένιος Φουρθιώτης, για δημοσιεύματα στο documentonews.gr και στην ιστοσελίδα «Κουτί της Πανδώρας».

Tα δημοσιεύματα αφορούν στη νοσηλεία του Μ. Φουρθιώτη στο Δρομοκαΐτειο και στην ψυχιατρική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε. Ο παρουσιαστής κάνει λόγο για «κακόβουλα, δυσφημιστικά και άκρως αποπροσανατολιστικά» δημοσιεύματα προσθέτοντας ότι παραβιάστηκε η νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων και ιατρικού απορρήτου.

Μητσοτάκης: Σβήνουμε το τσιγάρο και ανάβουμε τη φλόγα της ζωής

Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα στο documentonews.gr ανέφερε: «Ό,τι μπορεί κάνει, απ’ ό,τι φαίνεται, για να μην μείνει στις Φυλακές Κορυδαλλού ο Μένιος Φουρθιώτης. Συγκεκριμένα λίγες μόνο εβδομάδες από την προφυλάκισή του, ο τηλεπαρουσιαστής ισχυρίστηκε ότι έπεσε από το κρεβάτι του και χτύπησε τον αυχένα, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί άμεσα στο ιατρείο της φυλακής. Ωστόσο οι γιατροί που τον εξέτασαν δεν διαπίστωσαν κάτι ανησυχητικό. Έτσι λοιπόν ο Μένιος Φουρθιώτης αποφάσισε να «παίξει» ένα ακόμα χαρτί προκειμένου να μείνει εκτός του κελιού του. Ζήτησε ψυχιατρική εξέταση και αμέσως παραπέμφθηκε στο Δρομοκαϊτειο. Οι γιατροί που τον εξέτασαν διαπίστωσαν ότι δεν χρήζει νοσηλείας και τον έστειλαν και πάλι στον Κορυδαλλό δίνοντάς του μια συντηρητική αγωγή».

«Σας δηλώνω ρητά πως σας απαγορεύω από τούδε και στο εξής την οποιαδήποτε αναφορά σε οποιοδήποτε ζήτημα το οποίο αφορά στο πρόσωπό μου», ανέφερε ο Μ. Φουρθιώτης στο εξώδικο που απέστειλε.

Ο ίδιος νωρίτερα σήμερα απέστειλε εξώδικο και προς τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο σε σχέση με δηλώσεις για τη νοσηλεία του Μ. Φουρθιώτη και τις εξετάσεις που έκανε στο Δρομοκαΐτειο.

Πηγή: avgi.gr