• 3 Δεκεμβρίου, 2021

Εξιχνίαση ληστείας που είχε γίνει πριν από δύο μήνες στην Πιερία

 Εξιχνίαση ληστείας που είχε γίνει πριν από δύο μήνες στην Πιερία

Εξιχνιάστηκε ληστεία που είχε γίνει πριν από περίπου δύο μήνες σε σπίτι ηλικιωμένης στην Πιερία, μετά από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης.

Για την υπόθεση συνελήφθη χθες το πρωί στην Αττική ένας αλλοδαπός άνδρας και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του συνεργού του, για τον οποίο σχηματίσθηκε δικογραφία.

Όπως προέκυψε, τα δύο άτομα μαζί με ακόμα άγνωστο συνεργό τους, παραβίασαν το μεσημέρι της 15ης Φεβρουαρίου 2020 παράθυρο οικίας ηλικιωμένης, την ακινητοποίησαν με χρήση βίας και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του σπιτιού το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ και κοσμήματα αξίας 500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.

Σε έρευνα στο σπίτι του συλληφθέντα σε περιοχή της Αττικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα υποπολυβόλο με γεμιστήρα, ένα πιστόλι με γεμιστήρα, ένα περίστροφο, φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, μία συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικού ρεύματος (tazer) και διάφορα κοσμήματα.

Στο σπίτι του συλληφθέντα εντοπίστηκαν και 2 ακόμα αλλοδαποί οι οποίοι συνελήφθησαν. Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Πηγή: ΑΜΠΕ