• 8 Μαΐου, 2021

Εξαδάχτυλος: “Η κοινωνία δεν μπορεί να μας ακολουθήσει περαιτέρω”

 Εξαδάχτυλος: “Η κοινωνία δεν μπορεί να μας ακολουθήσει περαιτέρω”

Τους λόγους για τους οποίους οι λοιμωξιολόγοι αποφασίζουν να χαλαρώνουν τα μέτρα παρά το γεγονός ότι δεν μειώνονται τα κρούσματα προσπάθησε να εξηγήσει στον ΣΚΑΙ, ο Αθανάσιος Εξαδάχτυλος.

O πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, είπε πως «έχουμε μια κοινωνία που δε μπορεί να μας ακολουθήσει περαιτέρω και πρέπει να βρούμε μια μέση οδό. Ο χάρτης είναι ρεαλιστικός. Είμαστε εδώ για να το παρακολουθήσουμε.»

Για την ανάσταση στις εκκλησίες, τόνισε πως έχει βρεθεί μια χρυσή τομή και πως μια πιο σκληρή απόφαση δεν θα την τηρούσε κανείς.

Παρενέργειες… Moderna στην προανακριτική για Παππά – Ο Καλογρίτσας δεν πάει, φιάσκο βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ, χαριστικές τροπολογίες η ΝΔ

Ο κ. Εξαδάκτυλος τόνισε ότι για να κερδίσουμε την ελευθερία μας θα πρέπει να εμβολιαστούμε. Ανέφερε, μάλιστα, ότι «το 4ο κύμα μπορούμε να το αποκλείσουμε μέσω του εμβολιασμού». 

Σχετικά με το εμβόλιο της AstraZeneca, το οποίο φαίνεται να αποφεύγει ο κόσμος, ο γιατρός υπενθύμισε ότι οι Βρετανοί με αυτό κέρδισαν την ελευθερία τους, καθώς έχουν εμβολιαστεί στην πλειοψηφία τους.