• 12 Μαΐου, 2021

Έτσι δρούσε η συμμορία φόβητρο των ανατολικών προαστίων της Αττικής (vids)

 Έτσι δρούσε η συμμορία φόβητρο των ανατολικών προαστίων της Αττικής (vids)

Δείτε σε βίντεο την δράση της εγκληματικής οργάνωσης που είχε γίνει φόβος και τρόμος της Ανατολικής Αττικής. Ταβίντεο αποκαλύπτει το newsit.gr.

Μετά από στοχευμένες έρευνες το Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού, κατάφερε να φτάσει στα ίχνη των μελών της συμμορίας που διέπραττε κλοπές σε οικείες και οχήματα στις περιοχές Ωρωπού, Διονύσου, Μαραθώνα, Νέας Μάκρης και Αυλίδα Χαλκίδας.

Kαταγγελία: Πέθανε σπίτι του αβοήθητος – Έπαιρνε τηλέφωνο στο νοσοκομείο, αλλά τον αγνοούσαν – Άγνοια δηλώνει το ΠΑΓΝΗ

Στο πρώτο βίντεο διάρκειας ενός λεπτού απεικονίζονται δύο μέλη της συμμορίας. Το πρώτο από αυτά, χωρίς να έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του βρίσκεται στην πόρτα του σπιτιού που έχει μπει στο στόχαστρο των διαρρηκτών.

Αφού θα διαπιστώσει ότι μέσα στο σπίτι δεν υπάρχει κανένας, θα κάνει νόημα στο συνεργάτη να πλησιάσει. Δευτερόλεπτα αργότερα ένα άτομο που φοράει κουκούλα θα φτάσει κι αυτό στο μπαλκόνι του σπιτιού. Οι δύο τους με γρήγορες κινήσεις θα τρυπώσουν από ένα παράθυρο εντός του σπιτιού και θα βγουν λίγο αργότερο από αυτό κρατώντας στα χέρια τους ένα μικρό βαλιτσάκι.

Στο δεύτερο βίντεο διάρκειας 21 δευτερολέπτων που εξασφάλισε το newsit.gr τρία μέλη της σπείρας θα διαρρήξουν ένα αυτοκίνητο. Οι δράστες αφού θα αποσπάσουν από το όχημα τα αντικείμενα που ήθελαν, στη συνέχεια θα επιβιβαστούν στο όχημα τους και θα εξαφανιστούν.

Πηγή: newsit.gr