• 2 Αυγούστου, 2021

Εστίαση: “Ανεφάρμοστα τα μέτρα. Δεν είμαστε χωροφύλακες” λένε οι επιχειρηματίες

 Εστίαση: “Ανεφάρμοστα τα μέτρα. Δεν είμαστε χωροφύλακες” λένε οι επιχειρηματίες

Προβληματισμένοι είναι οι επιχειρηματίες της εστίασης ύστερα από την ανακοίνωση των νέων μέτρων που τους καλεί να παίξουν το ρόλο του “χωροφύλακα” όπως μάλιστα πολλοί από τον χώρο αναφέρουν.

‘Oπως ανέφερεστον MAX FM ο Τάκης Ματθαιόπουλος, μέλος του Συλλόγου “Εστίαση Πάτρα”, τα μέτρα είναι ανεφάρμοστα για πολλούς λόγους. Από τη μία μεριά, το να καλούνται να επιλέξουν σε ποια κατηγορία θα βρίσκονται οι επιχειρηματίες, αυτομάτως μειώνει την πελατεία τους και από την άλλη δεν είναι σωστό η κυβέρνηση να τους καλεί να παίξουν το ρόλο του χωοφύλακα και να ελέγχουν τους πελάτες τους.

“Εμείς προσπαθούμε να χτίσουμε τη σχέση μας με το κόσμο και τους πελάτες μας και όχι να τις γκρεμίσουμε. Τα μέτρα είναι ανεφάρμοστα. Οι νόμοι για να εφαρμόζονται πρέπει να είναι απλοί και όσο τους περιπλέκουμε δεν πρόκειται να εφαρμοστούν σωστά”, ανέφερε ο κ. Ματθαιόπουλος συμπληρώνοντας ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να επιβραβεύσει με αυτόν τον τρόπο τους εμβολιασμένους και να πείσει τους ανεμβολίαστους, αλλά τονίζει ταυτόχρονα ότι η εστίαση δεν είναι το εργαλείο για να γίνει αυτό.

Πηγή: dete.gr