• 11 Μαΐου, 2021

ESL: Εκτός και οι Ατλέτικο – Ίντερ

 ESL: Εκτός και οι Ατλέτικο – Ίντερ

Το… πουλόβερ της European Super League ξηλώνεται για τα καλά. Εκτός της Λίγκας και οι Ατλέτικο Μαδρίτης – Ίντερ.

Στην ανακοίνωσή της η Ατλέτικο αναφέρει πως γίνονται οι απαραίτητες κινήσεις ώστε ο σύλλογος να απεμπλακεί από τη συμφωνία την οποία είχε κάνει με τους υπόλοιπους έντεκα. 

Ανιέλι: Η αποχώρηση των αγγλικών ομάδων σταματά τη Super League

Σημειώνεται πως αυτή η απόφαση ελήφθη την περασμένη Δευτέρα, κατόπιν των εξελίξεων που υπήρξαν. Γίνεται, επίσης, αναφορά στους φιλάθλους της ομάδας, που ήταν αντίθετοι στην παρουσία της Ατλέτικο στη European Super League, ενώ αναφέρεται πως τόσο ο Ντιέγο Σιμεόνε όσο και οι παίκτες του ενημερώθηκαν και έδειξαν ικανοποιημένοι με αυτή την εξέλιξη. 

Έφυγε και η Ίντερ

Την αποχώρησή της από τη European Super League επισημοποίησε και η Ίντερ.

«Η Ίντερ επιβεβαιώνει ότι ο σύλλογος δεν είναι πλέον μέρος του πρότζεκτ της Super League», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κλαμπ του Μιλάνου, βάζοντας τη… σφραγίδα ακόμα μίας αποχώρησης από το μέγα φιάσκο της European Super League. 

«Είμαστε πάντα δεσμευμένοι να προσφέρουμε στους οπαδούς μας την καλύτερη ποδοσφαιρική εμπειρία. Η καινοτομία αποτελεί μέρος του DNA μας από την ίδρυσή μας. Η δέσμευσή μας με όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη για τη βελτίωση της ποδοσφαιρικής βιομηχανίας δεν θα αλλάξει ποτέ. Η Ίντερ πιστεύει ότι το ποδόσφαιρο, όπως και οποιοσδήποτε τομέας δραστηριότητας, θα πρέπει να ενδιαφέρεται να βελτιώνει συνεχώς τους αγώνες του, προκειμένου να συνεχίσει να ενθουσιάζει τους οπαδούς όλων των ηλικιών σε όλο τον κόσμο, σε ένα πλαίσιο οικονομικής βιωσιμότητας. Με αυτό το όραμα θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με ιδρύματα και όλους τους ενδιαφερόμενους για το μέλλον του αθλήματος που αγαπάμε», συμπληρώνει η ανακοίνωση.