• 4 Αυγούστου, 2021

Ερχεται ο Sting στο Ηρώδειο – Πότε θα δώσει τις δύο συναυλίες

 Ερχεται ο Sting στο Ηρώδειο – Πότε θα δώσει τις δύο συναυλίες

Ένας παγκόσμιος καλλιτέχνης επισκέπτεται τη χώρα μας το φθινόπωρο για δύο ξεχωριστές live εμφανίσεις στο Ηρώδιο, 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου.

Οι Cherrytree Music Company, Live Nation και High Priority Promotions παρουσιάζουν τον Sting σε δύο μοναδικές συναυλίες στο ιστορικό Ωδείο Ηρώδου του Αττικού στην Αθήνα στις 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου 2021. 

Οι εμφανίσεις του Sting Ελλάδα είναι στο πλαίσιο της περιοδείας “My Songs”, στην οποία ο Βρετανός καλλιτέχνης θα ερμηνεύσει τα πιο αγαπημένα του τραγούδια από την πλούσια καριέρα με τους Police, αλλά και την προσωπική του διαδρομή.

Ο Sting θα συνοδεύεται από ένα ηλεκτρικό, ροκ σχήμα με τους Dominic Miller (κιθάρα), Josh Freese (τύμπανα), Rufus Miller (κιθάρα), Kevon Webster (πλήκτρα), Shane Sager (φυσαρμόνικα), μαζί με τους Melissa Musique και Gene Noble (φωνητικά). 

Η προπώληση ξεκινάει την Παρασκευή 23 Ιουλίου στις 12μμ στο www.highpriority.gr. Στο πλευρό του Sting και στις δύο συναυλίες θα βρίσκεται ως καλεσμένος ο Joe Sumner. 

Τα μέλη του Fan Club του Sting θα έχουν την αποκλειστική δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου πριν τη γενική έναρξη προπώλησης, από την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 12μμ μέχρι και την Πέμπτη 22 Ιουλίου στις 17:00μμ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.sting.com. 

Η γενική προπώληση θα ξεκινήσει την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021 στις 12μμ στο www.highpriority.gr

Για πλήρη ενημέρωση σχετικά με την περιοδεία και τα εισιτήρια επισκεφτείτε το www.Sting.com.