• 18 Ιουνίου, 2021

Έρχεται νέα διαφημιστική καμπάνια για τον εμβολιασμό;

 Έρχεται νέα διαφημιστική καμπάνια για τον εμβολιασμό;

Nέα -διαφημιστική καμπάνια εκατομμυρίων για τον εμβολισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες η προβολή της νέας καμπάνιας θα ξεκινήσει να προβάλλεται στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ και τηλεόραση κατά πάσα πιθανότητα από την επόμενη εβδομάδα.

Τα ποσοστά συμμετοχής παραμένουν μικρά, παρά τις προσπάθειες κυβέρνησης και ΜΜΕ.

Το υπουργείο Υγείας θέλει να πείσει όσο γίνεται περισσότερους πολίτες να «σπεύσουν» κιόλας στα εμβολιαστικά κέντρα προκειμένου να χτιστεί το συντομότερο δυνατό «τείχος» ανοσίας προκειμένου να προλάβει ένα νέο κύμα της πανδημίας το φθινόπωρο.

Για το λόγο αυτό αυξάνει ακόμη περισσότερο τον αριθμό των εμβολιαστικών κέντρων και προσπαθεί μέσω διαφημίσεων στα μέσα ενημέρωσης να πείσει όσους διστάζουν μέχρι και σήμερα να κάνουν το εμβόλιο, αλλά και να παρακινήσει τους νέους των οποίων η πληθυσμιακή ομάδα μόλις άνοιξε.

Παράλληλα όπως όλα δείχνουν, η κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να φέρει εντός των επομένων ημερών τα προνόμια των εμβολιασμένων (όπως π.χ. την ελεύθερη είσοδο σε κλειστούς χώρος, την απαλοιφή προϋποθέσεων για self test ή rapid test για προσέλευση στην εργασία κ.λπ.).