• 19 Ιουνίου, 2021

Επίθεση με βιτριόλι: Όγδοο χειρουργείο για την Ιωάννα

 Επίθεση με βιτριόλι: Όγδοο χειρουργείο για την Ιωάννα

Τον δικό της «Γολγοθά» εξακολουθεί να ανεβαίνει η Ιωάννα, μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε, από την 35χρονη ιδιωτική υπάλληλο, πριν από ένα περίπου χρόνο στην Καλλιθέα. Το καυστικό υγρό έχει προκαλέσει σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα της Ιωάννας, η οποία έχει ήδη υποβληθεί σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις αποκατάστασης.

Σήμερα, η Ιωάννα μπήκε ξανά στο Θριάσιο νοσοκομείο για το 8ο χειρουργείο. Η επέμβαση διήρκεσε περίπου τέσσερις ώρες και σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, στέφθηκε από επιτυχία.

Μάλιστα, η Ιωάννα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το γεγονός, ανεβάζοντας στα social media μία φωτογραφία της, έξω από τον θάλαμο του χειρουργείου και ενώ βρίσκεται σε αναμονή για την επέμβαση.

Ο πατέρας της Ιωάννας, μίλησε στην εκπομπή του star «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τη χειρουργική επέμβαση και υπογράμμισε ότι η κόρη του είναι μαχήτρια και αγωνίστρια.

Τα εγκαύματα που έχει υποστεί η κοπέλα είναι σοβαρά, κυκλοφορεί μόνιμα με μία ειδική μάσκα και δεν μπορεί να εκτεθεί στο φως.