• 18 Σεπτεμβρίου, 2021

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτός είναι ο βασικός ύποπτος για συνεργός της 34χρονης – Στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ 40χρονος

 Επίθεση με βιτριόλι: Αυτός είναι ο βασικός ύποπτος για συνεργός της 34χρονης – Στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ 40χρονος

Νέες αποκαλύψεις έγιναν σχετικά με την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου τον Μάιο του 2020, υπόθεση η οποία επιδικάζεται σε λίγες μέρες.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η εκπομπή “Live News” του Mega, οι αστυνομικοί που έφτασαν μέχρι τον εντοπισμό και τη σύλληψη της 34χρονης δράστριας, στρέφουν τις έρευνες σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά και σε ένα εξαφανισμένο κινητό τηλέφωνο.

Μάλιστα, στο στόχαστρό τους μπήκε 40χρονος ημεδαπός, ο οποίος βρισκόταν σε επικοινωνία με τη δράστρια, πριν και μετά την απόπειρα δολοφονίας της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Ειδικότερα, από την εξέταση του κινητού της δράστριας είχε αποκαλυφθεί η επικοινωνία με ένα συγκεκριμένο άτομο πριν και μετά την επίθεση, και οι αστυνομικοί είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο να είχε γίνει η αναζήτηση του καυστικού υγρού μέσω εκείνου.

Μάλιστα, όταν του ζήτησαν να τους παραδώσει το κινητό του τηλέφωνο, εκείνος υποστήριξε ότι το είχε πουλήσει σε έναν άγνωστο. Ωστόσο, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν μέσα από τον αριθμό ΙΜΕΙ του κινητού ότι αυτό είχε καταστραφεί.