• 29 Ιανουαρίου, 2022

Επίθεση Λαζόπουλου σε Ντενίση

 Επίθεση Λαζόπουλου σε Ντενίση

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε όσα είπε στη συνέντευξή της η Μιμή Ντενίση, ο Λάκης Λαζοπουλος.

«Δεν τέλειωσα με τους μεγάλους ρόλους, ανήκετε στις μειονότητες. Στο σημείο της καριέρας που είμαι θέλω να συζητάω ουσιαστικά. Κάποιος που δεν έχει δει τίποτα δεν μπορεί να κάνει ουσιαστική συζήτηση μαζί μου» είχε πει η ηθοποιός και προκάλεσε την αντίδραση του Λάκη Λαζόπουλου σε podcast του στο NEWS 24/7.

Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του Γιάννη Φλωρινιώτη

«Βρε μανία. Να θες εκεί, να σε έχουν δει όλοι. Να έχουν καταλάβει όλοι το ταλέντο σου, να έχουν καταλάβει πόσο μεγάλη είσαι, πόσο φοβερή είσαι, πόσο ερμηνεύτρια είσαι, πόσο γράφεις», λέει.

«Όχι, όχι, όχι. Γιατί δεν έχετε δει την παράσταση βρε και μιλάτε; Έχει κι άλλους μεγάλους ρόλους να παίξει. Μικρούς δεν θα παίξει, αλλά μεγάλους. Δεν μετράει που έχετε δει την “Άννα Καρένινα”. Είναι λίγο σαν την Βασιλειάδου “I am very Χολοσκασμένη”. Βρε βρε μανία. Να θες εκεί, να σε έχουν δει όλοι. Να έχουν καταλάβει όλοι το ταλέντο σου, να έχουν καταλάβει πόσο μεγάλη είσαι, πόσο φοβερή είσαι, πόσο ερμηνεύτρια είσαι, πόσο γράφεις».

«Η λέξη ταπεινότητα του καλλιτέχνη, πού στο διάολο είναι; Ποιες είναι αυτές οι λίμνες αυτοπεποίθησης που κολυμπάνε όλοι αυτοί οι άνθρωποι; Νομίζω ότι υπερβάλλει η κυρία Ντενίση», κατέληξε ο Λάκης Λαζόπουλος.