• 2 Δεκεμβρίου, 2020

“Επιστρέφει” η ενημέρωση των 6- Τρεις φορές την εβδομάδα- Κάθε Τετάρτη ο Κικίλιας

 “Επιστρέφει” η ενημέρωση των 6- Τρεις φορές την εβδομάδα- Κάθε Τετάρτη ο Κικίλιας

Η είσοδος σε μια δεύτερη περίοδο “απαγορευτικού” σε συνδυασμό με την έξαρση της επιδημίας κορονοϊού και της αύξηση των κρουσμάτων, οδήγησε το Υπουργείο Υγείας στην απόφαση για τακτικότερη ενημέρωση από την πολιτεία και την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων.

Ειδικότερα από σήμερα, η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας, θα πραγματοποιείται – εξ’ αποστάσεως – κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 18:00, στο Υπουργείο Υγείας.

Κάθε Τετάρτη, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας θα ενημερώνει για την κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Ειδικά για αυτή την εβδομάδα, η ενημέρωση από τον Υπουργό Υγείας θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 10 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, στο Υπουργείο Υγείας.

Στην ενημέρωση Δευτέρας και Παρασκευής θα συμμετέχουν ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης και η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και του ΠΓΝ «Αττικόν» και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου.