• 15 Απριλίου, 2021

Επιστολή του πατέρα του Βασίλη Μάγγου στον Αλέξη Τσίπρα – Του ζήτησε να αναφερθεί στην τραγική περίπτωση του γιου του (vid)

 Επιστολή του πατέρα του Βασίλη Μάγγου στον Αλέξη Τσίπρα – Του ζήτησε να αναφερθεί στην τραγική περίπτωση του γιου του  (vid)

Να αναφερθεί στην περίπτωση του Βασίλη Μάγγου στη Βουλή ζήτησε με επιστολή ο πατέρας του αδικοχαμένου νέου από τον Αλέξη Τσίπρα.

Ειδικότερα στην επιστολή του προς τον κ. Τσίπρα αναφέρει μεταξύ άλλων ότι “παρά τη δέσμευση του Χρυσοχοϊδη, μέχρι στιγμής εγω και η οικογένειά μου δεν έχουμε καμία πληροφόρηση για το πόρισμα της ΕΔΕ”.

Η επιστολή πατέρα Βασίλη Μαγγου στον Αλέξη Τσίπρα:

Θέλω να σας παρακαλέσω,  στην αυριανή συζήτηση στη Βουλή για την αστυνομική βία, να σας παρακαλέσω θερμά, στην προσπάθεια και αγώνα που έχουμε μπροστά μας, για τη δικαίωση της μνήμης του παιδιού μας, ν΄αναφέρετε και την περίπτωση του:

Στις 13 Ιουνίου 2020, στοχευμένα και συνειδητά, χτυπήθηκε ανηλεώς χωρίς να αποτελεί απειλή, τραυματίστηκε, βασανίστηκε και στο τέλος πάλι συνειδητά, πετάχτηκε από τους αστυνομικούς στο δρόμο έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, μισοπεθαμένος και αβοήθητος, χωρίς να διαπιστωθεί τίποτε εις βάρος του και χωρίς να του απαγγελθεί καμία κατηγορία.

Αυτό το γεγονός ήταν η έμμεση αιτία που οδήγησε το παιδί μας στο θάνατο. Αυτό είναι μια τεράστια εγκληματική ενέργεια του κράτους και ιδιαίτερα του υπουργείου που είναι ταγμένο στην υπηρεσία προστασίας του πολίτη και για την οποία ενέργεια παρά τη δέσμευση του Χρυσοχοϊδη, μέχρι στιγμής εγω και η οικογένειά μου δεν έχουμε καμία πληροφόρηση για το πόρισμα της ΕΔΕ.