• 4 Αυγούστου, 2020

Επιστολή Σκέρτσου σε βουλευτές με…άρωμα εκλογών

 Επιστολή Σκέρτσου σε βουλευτές με…άρωμα εκλογών

Σε όλα τα γραμματοκιβώτια των βουλευτών της ΝΔ υπήρχε χθες μία, ίδια, επιστολή. Όχι δεν ήταν μια επιστολή από κάποιο φορέα ή σύλλογο, με αιτήματα, παράπονα κ.λ.π.

Ήταν μια επιστολή με ξεχωριστό βάρος και αποστολέα: τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Άκη Σκέρτσο.

Με αυτήν τους ζητά -όπως μας ενημερώνει σήμερα η στήλη «Θεωρείο» της Καθημερινής και ο συντάκτης της, Σταύρος Παπαντωνίου- να συμπληρώσουν μία φόρμα με «τα σημαντικότερα ζητήματα της εκλογικής σας περιφέρειας (έργα υποδομών, επενδύσεις κ.λ.π.». Όμως ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού ζητά και τις προτάσεις των βουλευτών προκειμένου, όπως αναφέρει, «να εμπλουτισθεί και να ενημερωθεί η τράπεζα θεμάτων που τηρούμε σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο».

Η στήλη αναγνωρίζει ότι κάποιοι ίσως και να βλέπουν εκλογική ετοιμότητα πίσω από την πρωτοβουλία Σκέρτσου, ωστόσο, όπως ο υφυπουργός διαβεβαιώνει, η επικοινωνία γίνεται «στο πλαίσιο της συνεχούς ανανέωσης της επαφής του πρωθυπουργού με τις τοπικές κοινωνίες και του σχεδιασμού των κυβερνητικών προτεραιοτήτων για την επόμενη προγραμματική περίοδο και το ταμείο Next Generation EU».

Ας ελπίσουμε ότι οι επενδύσεις και τα έργα που θα ζητηθούν, να μην αποδειχθούν …Next Generation, της επόμενης γενιάς δηλαδή.

Ν. Παπ.