• 4 Δεκεμβρίου, 2021

Επιμένει ο Πορτοσάλτε για τους διανομείς και… δηλώνει θύμα συστήματος “δολοφονίας χαρακτήρων” (vid)

 Επιμένει ο Πορτοσάλτε για τους διανομείς και… δηλώνει θύμα συστήματος “δολοφονίας χαρακτήρων” (vid)

Οργή του Δικτύου Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό που χαρακτήρισε κατάπτυστο το σχόλιο του Άρη Πορτοσάλτε για τους ντελιβεράδες. Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑϊ επανήλθε και αντί να ζητήσει συγγνώμη, πήγε να βγει και από πάνω λέγοντας ότι είναι θύμα συστήματος που δολοφονεί χαρακτήρες. Μάλιστα, είπε ότι πρόκειται για τον ίδιο σύστημα που επιτίθεται στον καθηγητή πνευμονολογίας Θόδωρο Βασιλακόπουλο.

«Ξαναδέχθηκα επίθεση από το ίδιο σύστημα που την πέφτει στον Βασιλακόπουλο, δηλαδή, της δολοφονίας του χαρακτήρα. Χθες δεν είπα τίποτα περισσότερο από αυτό που ζούμε όλοι, απλώς βγαίνει ο τρελός και τα λέει».

Πορτοσάλτε για το θάνατο ντελιβερά: Υπάρχει πρόβλημα με τη συμπεριφορά των διανομέων που πέφτουν πάνω σου (vid)

Ο Άρης Πορτοσάλτε, με αφορμή τον τραγικό θάνατο ενός διανομέα τροφίμων, βρήκε ευκαιρία την Δευτέρα για να επιτεθεί στον κλάδο, κατηγορώντας τους για την οδηγική τους συμπεριφορά.

Η απαράδεκτη δήλωσή του προκάλεσε την έκρηξη οργής των διανομέων με το Δίκτυο εργαζομένων Επισιτισμού – Τουρισμού καλεί την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ) να προσφύγει στο ΕΣΡ για προσβολή μνήμης νεκρού.