• 16 Ιουνίου, 2021

Επικίνδυνη πόλωση στις ΗΠΑ με άγριες συγκρούσεις – Ο Τραμπ αρνείται την ήττα και βγάζει τους οπαδούς του στο δρόμο (εικόνες, vid)

 Επικίνδυνη πόλωση στις ΗΠΑ με άγριες συγκρούσεις – Ο Τραμπ αρνείται την ήττα και βγάζει τους οπαδούς του στο δρόμο (εικόνες, vid)

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στις ΗΠΑ. Ο Τραμπ και οι οπαδοί του αρνούνται να αποδεχθούν την ήττα στις εκλογές της 3ης Νοέμβρη από τον Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν, και συνεχίζουν να απειλούν θεούς και δαίμονες με την πόλωση να είναι πιο επικίνδυνη από ποτέ.

Οπαδοί του τέως προέδρου διαδηλώνουν στην Ουάσιγκτον συγκρούονται με το κίνημα antifa το οποίο κατηγορεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ ότι ευθύνεται για όλα τα… δεινά των τελευταίων μηνών και το οποίο έχει… εισβάλει και στον Τύπο και διαμορφώνει αντί-προεδρικές συνειδήσεις.

Washington Times - Politics, Breaking News, US and World News

Τα επεισόδια ήταν εκτεταμένα, η Αστυνομία δυσκολεύτηκε να επιβάλλει την τάξη και υπήρξαν δεκάδες τραυματισμοί εκατέρωθεν. Δεν είναι λίγοι οι πολιτικοί αναλυτές που θεωρούν ότι όσο περνούν οι μέρες και φτάνουμε στα μέσα του Γενάρη, οπότε και θα αναλάβει την εξουσία ο νεοεκλεγείς Τζο Μπάιντεν οι συγκρούσεις μεταξύ των δύο πόλων θα εντείνονται κι εκφράζονται φόβοι για… ροκ καταστάσεις που θα παραπέμπουν σε μαύρες σελίδες του παρελθόντος της αμερικανικής Ιστορίας.

Την ώρα της διαδήλωσης, ο Τραμπ από το twitter έβαλε κατά των antifa και γενικότερα των αντιφρονούντων με την πλατφόρμα μάλιστα να του «τιμωρεί» ορισμένες από τις αναρτήσεις που έκαναν λόγο για νοθεία στις εκλογές.