• 3 Δεκεμβρίου, 2020

Επανέρχεται η κόρη του Μίκη, Μαργαρίτα: Μη με βανδαλίζετε, μη με πυροβολείτε

 Επανέρχεται η κόρη του Μίκη, Μαργαρίτα: Μη με βανδαλίζετε, μη με πυροβολείτε

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, κόρη του σπουδαίου Μίκη Θεοδωράκη, μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», για τις επικρίσεις που δέχτηκε μετά την ανάρτηση στο Facebook για τη δραματική οικονομική κατάστασή που έχει περιέλθει.

“Κραυγή” από την κόρη του Μίκη Θεοδωράκη: Δεν έχω ρεύμα, δεν έχω να φάω…

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή, μετέφερε υπό την έγκρισή της όπως ειπώθηκε τα λεγόμενά της: «Μίλησα χθες το βράδυ και μου ζήτησε να σας μεταφέρω το εξής: “Μη με βανδαλίζετε, μη με πυροβολείτε” απέναντι στα σχόλια που γράφτηκαν. Θεωρεί ότι αυτή η ανάρτησή της αφορά όλους τους μουσικούς της Ελλάδας γιατί πεινάνε αυτή τη στιγμή.

Η Έλενα Aκρίτα για την κόρη του Μίκη Θεοδωράκη: “Αλήθεια τα 2.000.000 ευρώ που της έδωσε ο πατέρας της, τι τα έκανε;”

Μου ζήτησε να μεταφέρω αυτά τα λόγια λόγω του ότι η Λαϊκή Ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης” είναι απλήρωτη εδώ και πολλούς μήνες με αποτέλεσμα να έχει βρεθεί σε οικονομικό αδιέξοδο για τις συναυλίες και τις παραστάσεις που θα γίνονταν για τα 95 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης. Άρα όλο αυτό είναι ένας φαύλος κύκλος» είπε ο δημοσιογράφος, Νίκος Νικολάζας

Επιπλέον, η κόρη του μεγάλου Έλληνα μουσικοσυνθέτη διαβίβασε τις ευχαριστίες της σε όλο τον κόσμο που έστειλε τσουβάλια με τροφή για τα 57 κατοικίδιά της, ενώ το κομμένο από τη ΔΕΗ ρεύμα στο σπίτι της στο Βραχάτι Κορινθίας, όπως ειπώθηκε, καλύφθηκε από χορηγία..