• 12 Απριλίου, 2021

“Επαιξε” Σαββόπουλος μεταξύ Μητσοτάκη και Τσίπρα (vids)

 “Επαιξε” Σαββόπουλος μεταξύ Μητσοτάκη και Τσίπρα (vids)

Μέχρι… Σαββόπουλο είχε η κόντρα μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή.

Στο βήμα βρισκόταν ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος αναφερόταν στο άνοιγμα της αγοράς. Σε αυτό το σημείο παρενέβη η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία ακούστηκε να σχολιάζει: “Τραπεζάκια έξω, λοιπόν…”

“Ήταν πολύ ωραίος δίσκος του Σαββόπουλου το “Τραπεζάκια έξω”, να τον ακούσετε”, είπε ο κ. Τσίπρας.

“Αυτό εισηγείστε;” τον ρώτησε ο Πρωθυπουργός.

“Αυτό που εισηγούμαι και λέω κ. Μητσοτάκη είναι ότι δεν ξέρετε πού πατάτε και πού βρίσκεστε. Αυτή είναι η μέση αλήθεια και ο μέσος πολίτης αδυνατεί να κατανοήσει τι του λέτε. Και δεν εμπνέετε πια καμία εμπιστοσύνη. Αυτό λέω” του απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η… μουσική συνεχίστηκε και στη δευτερολογία του Πρωθυπουργού, ο οποίος αφιέρωσε στον Αλέξη Τσίπρα στίχο από άλλο τραγούδι του Διονύση Σαββόπουλου. “Επειδή είχατε ένα διάλογο με την κ. Μπακογιάννη, που σας θύμισε το δίσκο του Σαββόπουλου “τραπεζάκια έξω”. Μου θύμισε ένας καλός φίλος μου ότι σε αυτό τον δίσκο υπάρχει και ένα τραγούδι ακόμη “το τσάμικο”. Είναι το τελευταίο του δίσκου και συμπεριλαμβάνει τον στίχο “η Ελλάδα που αντιστέκεται, η Ελλάδα που επιμένει. Και όποιος δεν καταλαβαίνει, δεν ξέρει που πατά και πού πηγαίνει”. Να ‘ναι καλά ο Διονύσης Σαββόπουλος. Νομίζω ότι γράφτηκε για σας”, αφιερώνοντας με την κακή έννοια τον στίχο στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης” είπε ο κ. Μητσοτάκης.