• 13 Απριλίου, 2021

ΕΟΚ: Πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης ο Βασιλακόπουλος

 ΕΟΚ: Πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης ο Βασιλακόπουλος

Με απουσία των μελών που υποστηρίζουν τους Βαγγέλη Λιόλιο και Παναγιώτη Φασούλα, αλλά με απαρτία, η συνεδρίαση της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ ανέδειξε προσωρινό πρόεδρο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, έλαβε 11 ψήφους από τα 12 μέλη που συμμετείχαν στη διαδικασία, ενώ με 12 ψήφους εξελέγησαν τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της προσωρινής διοίκησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΕ ΑΕΚ: Έχουμε στοιχεία – Θα μάθει όλη η Ελλάδα για το στήσιμο

Συγκεκριμένα, πέραν του προέδρου Γιώργου Βασιλακόπουλου, Α΄ αντιπρόεδρος εξελέγη ο Κώστας Παρίσης, Β΄ αντιπρόεδρος ο Αριστείδης Γολέμης, γενικός γραμματέας ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ταμίας ο Δημήτρης Αγγελόπουλος.

Καθώς στην προσωρινή διοίκηση συμμετέχουν 21 μέλη για να υπάρχει απαρτία πρέπει να ψηφίσουν τουλάχιστον 11 μέλη. Στη σημερινή διαδικασία συμμετείχαν 12 μέλη και επομένως υπάρχει απαρτία. Αντίθετα, χθες, όταν μετά από διαφωνίες, τα μέλη της προσωρινής διοίκησης της πλευράς Βασιλακόπουλου αποχώρησαν ανανεώνοντας το ραντεβού για σήμερα (6/4) και τα υπόλοιπα μέλη της προσωρινής Διοίκησης της ΕΟΚ (Λιόλιου και Φασούλα) συνέχισαν μόνα τους αναδεικνύοντας τον Φάνη Χριστοδούλου σε πρόεδρο, δεν υπήρχε απαρτία. Κι αυτό γιατί συμμετείχαν 10 μέλη, καθώς ο Χριστοδούλου εξελέγη με 9 ψήφους υπέρ και μία κατά.

Η απαρτία αποτελεί σημαντικό κριτήριο για το Πρωτοδικείο, όπου αναμένεται να στείλουν και οι δύο πλευρές τις διοικήσεις που ανέδειξαν. Το Πρωτοδικείο θα αποφανθεί…