• 19 Ιανουαρίου, 2022

Έντονη κριτική του εκπροσώπου του ΜέΡΑ25, Κριθαρίδη στη Δικαιοσύνη

 Έντονη κριτική του εκπροσώπου του ΜέΡΑ25, Κριθαρίδη στη Δικαιοσύνη

Την καταγγελία ότι «ζούμε σε μια χώρα και ένα κράτος του απόλυτου παραλόγου και παράδοξου, σε βαθμό που εξοργίζει», κάνει με μια οξύτατη δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης και εξηγεί:

«Δύο ημέρες μετά τις σοβαρότατες και στοιχειοθετημένες καταγγελίες των εκπροσώπων των υγειονομικών και ενώ δεν βρέθηκε ούτε ένας εισαγγελικός λειτουργός να παρέμβει κινώντας έρευνα για όσα καταγγέλλονται -αφού η κυβέρνηση ως γνωστόν αποποιείται όλα τα εγκλήματα της-, παρενέβη εισαγγελέας για τις αθλιότητες του υπουργού Υγείας κ. Πλεύρη περί δήθεν “fake news” των υγειονομικών».

Σύμφωνα με τον κ. Κριθαρίδη, «η πραγματικότητα απλώς είναι ότι η κυβέρνηση είναι αυτή που διαρκώς αρνείται την πραγματικότητα και δυστυχώς πλέον πέρα από την πανστρατιά των καλό-Πετσωμένων μέσων μαζικής εξαπάτησης, έχει στη διάθεση της και την δικαστική εξουσία που είναι παντελώς απούσα για τα τεράστια εγκλήματα που η κυβέρνηση διαπράττει όλο αυτό το διάστημα ενάντια στη δημόσια υγεία. Πόσο ακόμα θα τους ανεχόμαστε;».