• 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Ένταση στα Εξάρχεια ανάμεσα σε ΜΑΤ και δημοσιογράφους (vid)

 Ένταση στα Εξάρχεια ανάμεσα σε ΜΑΤ και δημοσιογράφους (vid)

Μπροστά σε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ έστησαν ένα ανθρώπινο τείχος οι άνδρες των ΜΑΤ στα Εξάρχεια για να τους εμποδίζουν να καταγράφουν με τις κάμερες τις προσαγωγές που έκαναν το απόγευμα λόγω της συγκέντρωσης στο μνημείο του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Αφού τα ΜΑΤ είχαν κυνηγήσει τους διαδηλωτές μέχρι την πλατεία των Εξαρχείων ένας άνδρας βρέθηκε μπροστά τους και του πέρασαν χειροπέδες.

Στο βίντεο του newsbeast.gr φαίνεται ο άνδρας να λέει στους αστυνομικούς ότι θα φύγει (δεν είχε προηγηθεί κάποιο επεισόδιο που να τον ενέπλεκε) με τους άνδρες των ΜΑΤ να τον ακινητοποιούν βιαίως.

Κραυγή αγωνίας από το «Παπανικολάου»: “Έχουμε 200 ασθενείς έξω από τις ΜΕΘ”

Ο άνδρας βρέθηκε στο έδαφος και με 3 αστυνομικούς από πάνω του φώναζε συνεχώς να τον αφήσουν. Μάλιστα κάποια στιγμή ακούγεται μία φωνή αστυνομικού να του λέει «άσε τα “αα” ρε».

Στη συνέχεια ο άνδρας εμφανώς σε κατάσταση σοκ συνέχιζε να φωνάζει ενώ βρισκόταν στο ξαπλωμένος στο έδαφος δίπλα σε ένα αυτοκίνητο.

Στο σημείο ενεπλάκησαν και δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ οι οποίοι ζητούσαν να μάθουν γιατί τον προσαγάγουν χωρίς να πάρουν κάποια απάντηση.