• 24 Ιανουαρίου, 2022

Ενστάσεις από Εξαδάκτυλο και Μανωλόπουλο για το rapid test στους εμβολιασμένους – “Καμία εισήγηση της επιτροπής”

 Ενστάσεις από Εξαδάκτυλο και Μανωλόπουλο για το rapid test στους εμβολιασμένους – “Καμία εισήγηση της επιτροπής”

Απόφαση της κυβέρνησης και όχι της επιτροπής των εμπειρογνωμώνων είναι (εφόσον ληφθεί) το …έκτακτο rapid test τις μέρες των εορτών!

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τρίτης (21/12), τόσο ο καθηγητής Φαρμακολογίας Ευάγγελος Μανωλόπουλος, όσο και ο καθηγητής Φαρμακολογίας Ευάγγελος Μανωλόπουλος εξέφρασαν την ενστάσεις τους.

Τρεις νέες υποθέσεις “revenge porn” – Ο τηλεοπτικός δημοσιογράφος, η πολιτικός και το μοντέλο

Ερωτηθείς εάν η Επιτροπή έχει κάνει σχετική εισήγηση στην κυβέρνηση, ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος υπογράμμισε πως η Επιτροπή θα συνεδριάσει το μεσημέρι της Τρίτης και ως εκ τούτου δεν έχει προηγηθεί κάποια εισήγηση. Όπως είπε, έχει συζητηθεί το μέτρο για δωρεάν self test, καταχωρημένο, που θα κάνουν και οι εμβολιασμένοι για την είσοδο σε χώρους εστίασης και κέντρα διασκέδασης. Ωστόσο, δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις.

Ενστάσεις για το υποχρεωτικό rapid test σε εμβολιασμένους, εξέφρασε όμως και ο Ευάγγελος Μανωλόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε πως είναι αρκετή εν όψει ρεβεγιόν μία ισχυρή σύσταση για self test. Δεν χρειάζεται, είπε, να βάλουμε τους εμβολιασμένους σε μία διαδικασία rapid testing.