• 29 Ιουλίου, 2021

Ενώπιον του ανακριτή ο δολοφόνος της Καρολάιν – Αποχώρησε ο ένας εκ των συνηγόρων του

 Ενώπιον του ανακριτή ο δολοφόνος της Καρολάιν  – Αποχώρησε ο ένας εκ των συνηγόρων του

Στην Ευελπίδων ο καθ’ ομολογίαν γυναικοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με σκοπό την απολογία του ενώπιον του ανακριτή όπου θα εξηγήσει τι συνέβη τη νύχτα της 11ης Μαΐου στο σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Ο δράστης έφτασε στα δικαστήρια με τη συνοδεία ΟΠΚΕ υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Στο σημείο βρισκόταν και συγκεντρωμένο πλήθος το οποίο κατά την έλευσή του τον γιούχαρε.

Σε βάρος του δράστη έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δράστης θα υποστηρίξει πως το έγκλημα δεν ήταν προσχεδιασμένο, αλλά σημειώθηκε την «κακιά στιγμή», όπως, άλλωστε, είχε πει και στην ομολογία του στις Αρχές.

1Σημειώνεται ότι το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του εκδόθηκε καθώς κρίθηκε ύποπτος φυγής λόγω της ιδιότητάς του ως πιλότος και της οικονομικής του άνεσης αλλά και ύποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων, με τους εισαγγελείς να αναφέρουν πως «δεν έχει αναστολές».

Νωρίτερα, την παραίτησή του από την υπεράσπιση του 32χρονου συζυγοκτόνου των Γλυκών Νερών ανακοίνωσε ο δικηγόρος Βασίλης Σπύρου. «Δεν επιθυμώ να ασχοληθώ άλλο με την υπόθεση. Σε κανένα σκέλος της» είπε, ειδικότερα και έκανε λόγο για «προσωπικούς λόγους».

Στο πλαίσιο αυτό, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος παρουσιάζεται στον ανακριτή για την απολογία του, μαζί με τον δεύτερο δικηγόρο του τον Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη.