• 16 Μαΐου, 2021

Ένας “κουκουλοφόρος” στην ΕΡΤ

 Ένας “κουκουλοφόρος” στην ΕΡΤ

Καλεσμένος στην εκπομπή «φλΕΡΤ» της δημόσιας τηλεόρασης ήταν ο τραγουδιστής και Σπύρος Γραμμένος, ο οποίος στο τέλος της παρουσίας του άναψε «φωτιές» με το τραγούδι “Μαμά, μπαμπά, είμαι κουκουλοφόρος”.

Έχοντας ήδη ερμηνεύσει ένα τραγούδι, η παρουσιάστρια Νάντια Κοντογεώργη του ζήτησε να πει άλλο ένα, ενώ ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας, έχοντας μάλλον άγνοια κινδύνου, μετέφερε την παραγγελιά από το control, για το τραγούδι του Γραμμένου, «Μαμά, μπαμπά».
“Α, θέλετε να το κλείσουμε το μαγαζί”, απάντησε ο Σπύρος Γραμμένος, δείχνοντας ότι ήξερε καλά πως η ερμηνεία του συγκεκριμένου τραγουδιού από τη συχνότητα της ΕΡΤ, στις σημερινές συνθήκες θα προκαλούσε αντιδράσεις στους ιθύνοντες του καναλιού.

Ο Γραμμένος πάντως δεν δίστασε και αφιέρωσε τα επόμενα δυόμισι λεπτά σε μια σχεδόν βασανιστική ερμηνεία του τραγουδιού του που περιλαμβάνει στίχους που για κάποιους μπορεί να χαρακτηριστούν… προκλητικοί.

Τελειώνοντας ο Σπύρος Γραμμένος ευχήθηκε “καλή συνέχεια στην εκπομπή”. Μένει να δούμε αν ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης θα ξαναπεράσει το κατώφλι της Δημόσιας Τηλεόρασης.