• 26 Ιουλίου, 2021

“Εμβολιαστείτε μην ξαναδούμε τον Χαρδαλιά στη τηλεόραση” – Ένα κοινωνικό μήνυμα της Περιφέρειας Κρήτης (vid)

 “Εμβολιαστείτε μην ξαναδούμε τον Χαρδαλιά στη τηλεόραση” – Ένα κοινωνικό μήνυμα της Περιφέρειας Κρήτης (vid)

Με ένα video έπος η Περιφέρεια Κρήτης καλεί  τους πολίτες να κάνουν το εμβόλιο στέλνοντας το μήνυμα «Εμβολιαστείτε μην ξαναδούμε τον Χαρδαλιά στη τηλεόραση».

Πρωταγωνιστής στο σποτ της Περιφέρειας Κρήτης είναι ένα μικρό παιδί που καλεί την γιαγιά του να εμβολιαστεί προκειμένου να σταματήσει να φοράει μάσκα το σχολείο και ο Νίκος Χαρδαλιάς να μην ξαναεμφανιστεί στη τηλεόραση…

Όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, ύστερα από την εμφάνιση κρουσμάτων της μετάλλαξης «Δέλτα» στην Κρήτη:

«Aυτό που προέχει είναι να ενταθούν οι ρυθμοί του εμβολιαστικού προγράμματος. Δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού.

Εμπλέκεται σε εμπόριο ναρκωτικών ο γυναικοκτόνος; “Υπάρχει κάποια βάση” λέει ο πατέρας της Καρολάιν – Τι απαντά ο ίδιος από τη φυλακή και τι λέει για τον Δογιάκη

Η διασπορά της μετάλλαξης «Δέλτα» εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους για την υγεία του πληθυσμού, για το σύστημα υγείας, για τη συνέχιση των οικονομικών και παραγωγικών δραστηριοτήτων στο νησί μας. Όσοι περισσότεροι συνάνθρωποί μας εμβολιαστούν άμεσα, τόσο γρηγορότερα θα κάνουμε το άλμα προς την ελευθερία.

Ως Περιφέρεια Κρήτης, απευθύνουμε έκκληση σε όλες και όλους. Το εμβόλιο αποτελεί την ισχυρότερη ασπίδα απέναντι στον Covid-19. Αυτήν την κατάκτηση της επιστήμης, οφείλουμε να την αξιοποιήσουμε. Το ραντεβού για τον εμβολιασμό είναι ραντεβού με τη ζωή μας».

Όπως μάλιστα αναφέρεται στο τέλος του σποτ πρόκειται για ένα…κοινωνικό μήνυμα της Περιφέρειας Κρήτης.

Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο libre.gr είναι προσωπικές και εκφράζουν μόνο τον συγγραφέα.