• 21 Ιανουαρίου, 2022

Εμφύλιος στους Θεματοφύλακες του Συντάγματος – Έγγραφο με απειλές για ισόβια για όσους κάνουν mRNA εμβόλιο

 Εμφύλιος στους Θεματοφύλακες του Συντάγματος – Έγγραφο με απειλές για ισόβια για όσους κάνουν mRNA εμβόλιο

Ένας «εμφύλιος» έχει ξεσπάσει μεταξύ των αρνητών που αυτοαποκαλούνται «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», με αφορμή ένα έγγραφο που δημοσίευσε μέλος τους, στο οποίο απαγορεύει την εισαγωγή mRNA εμβολίων στην Ελλάδα, καθώς ισχυρίζεται ότι αλλάζει τον γενετικό κώδικα των Ελλήνων.

Στην τηλεόραση του MEGA μίλησε για το έγγραφο και τον «εμφύλιο», ο πρόεδρος των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος», Παναγιώτης Αποστολόπουλος, και ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία σχέση με το έγγραφο αυτό, λέγοντας:

«Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτούς. Αυτοί είναι ψυχάκηδες οι άνθρωποι. Είναι ότι να ‘ναι. Δεν έχω σχέση εγώ μ’ αυτά τα χαρτιά. Κάθε χαρτί το δικό μας φτιάχνεται από νομικό, παραγγέλνεται με δικαστικό επιμελητή. Δεν κάνουμε εδώ ένα χαρτί μόνοι μας το στέλνουμε και λέμε εγώ είμαι ο βασιλιάς. Όλα τα υπόλοιπα τα παλαβά δεν ξέρω. Είναι γεμάτα τα ψυχιατρεία; Δεν μπορούν να τους μαζέψουν; Τι να σας πω».

Στα εν λόγω έγγραφα αναγραφόταν: «Απαγορεύω την εισαγωγή και χρήση των εμβολίων mRNA. Κύριος λόγος της απαγόρευσης είναι ο αποκλεισμός της διαστροφής του γενετικού κώδικα των Ελλήνων αυτοχθόνων ιθαγενών, οι οποίοι έχουν δικαίωμα και υποχρέωση να αμυνθούν με κάθε μέσον και έχουν το Ακαταδίωκτο».

Το έγγραφο υπογράφει ο αυτοαποκαλούμενος «Πρόεδρος του Α΄ Ανώτατου Τριαδικού Νομοθετικού Εκτελεστικού και Δικαστικού Συμβουλίου του Έθνους των Ελλήνων» και απειλεί με κυρώσεις όσα μέλη της οργάνωσης εμβολιαστούν, τονίζοντας:

«Όσοι παρά την απαγόρευση τολμήσουν την χρήση του εμβολίου καθώς και οι εισαγωγείς και οι νοσηλευτές, χάνουν τα πολιτικά τους δικαιώματα, την ιθαγένεια και την υπηκοότητα καθώς και το δικαίωμα παραμονής στην χώρα ισόβια ή τιμωρούνται με ισόβια κάθειρξη χωρίς δικαίωμα μετατροπής της ποινής αμετάκλητα».

Προστασία από τους αρνητές

Την ίδια ώρα, στη Βουλή κατατέθηκε τροπολογία από το υπουργείο Υγείας για την νομική προστασία του υγειονομικού προσωπικού από μηνύσεις που υποβάλλουν αρνητές.

«Είναι μια διάταξη λοιπόν που θα αποδείξει εντός της εθνικής αντιπροσωπείας αναλόγως πως θα ψηφίσει ο καθένας μας εάν πραγματικά σεβόμαστε τους ανθρώπους που είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης και θέλουμε από αυτές τις αβάσιμες μηνύσεις και αγωγές», σημείωσε ο Θάνος Πλεύρης.

Παρόλα αυτά, αρκετοί είναι οι αρνητές που συνεχίζουν να απειλούν υγειονομικούς και να προκαλούν με τις ενέργειές τους.