Ελεύθερη η 49χρονη που συνελήφθη για αναρτήσεις στο διαδίκτυο κατά των self-test (vid)

 Ελεύθερη η 49χρονη που συνελήφθη για αναρτήσεις στο διαδίκτυο κατά των self-test (vid)

Αναβολή για τις 27 Απριλίου πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης με την μητέρα μαθητή στον Εύοσμο, η οποία συνελήφθη επειδή αρνήθηκε να υποβληθεί σε self test ο γιος της.

Η 49χρονη οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα μετά την σύλληψή της, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για το αδίκημα της διέγερσης σε ανυπακοή. Η ίδια αφέθηκε ελεύθερη.

Κατά την έξοδο της από τα δικαστήρια ομάδα ατόμων που παρέμεναν για να της συμπαρασταθούν την υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα, ενώ έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο.

Η 49χρονη ευχαρίστησε όλους όσοι της συμπαραστάθηκαν στον αγώνα της. “Δεν κάνω τίποτε άλλο, από το να είμαι μάνα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
“Ανεβλήθη για την 27η Απριλίου του τρέχοντος έτους κατόπιν αιτήσεως υπερασπίσεως να προσέλθει ο ένας και μοναδικός μάρτυς κατηγορίας προκειμένου να αποσαφηνιστεί η κατηγορία και η πράξη που αποδίδεται στην εντολέα μου», δήλωσε ο Φώτης Μπαμπάνης συνήγορος της 49χρονης μητέρας.
Ερωτηθείς για το ποιος είναι ο μάρτυρας κατηγορίας ο κ. Μπαμπάνης απάντησε ότι είναι προσωπικά δεδομένα και δεν μπορεί να μιλήσει για τη δικογραφία.

πηγή thestival.gr

admin_e4p2sd6v