• 27 Φεβρουαρίου, 2021

Έλενα Ακρίτα: “Υπάρχει πιο ιερή πράξη από αυτήν;” (pic)

 Έλενα Ακρίτα: “Υπάρχει πιο ιερή πράξη από αυτήν;”  (pic)

Την δική της θέση για το σύμφωνο συμβίωσης που φέρονται να υπέγραψαν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Νίκος Μουτσινάς έκανε γνωστή η Έλενα Ακρίτα.

Η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας εξέφρασε την υποστήριξή της στους δύο παρουσιαστές, τους οποίους και χαρακτήρισε «ωραίους ανθρώπους που δίνουν το καλό παράδειγμα και σε άλλους».

Μετακινήσεις εκτός νομού: “Κλείδωσε” η απόφαση – Όλες οι αλλαγές των μέτρων από Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου… εν μέσω lockdown

Αναλυτικά η ανάρτησή της στο Facebook:

«Δυο ωραίοι άνθρωποι η Μαίρη Συνατσάκη και ο Νίκος Μουτσινας προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης προκειμένου να γίνουν γονείς, δίνοντας έτσι το καλό παράδειγμα και σε άλλους. Το σύμφωνο συμβίωσης δεν έχει καμία σχέση με ούτε με τον γάμο, ούτε με το σεξ, ούτε με τον έρωτα. Σε συμβολαιογράφο πας, δεν πας σε παπά ή σε δήμαρχο.  Όχι λοιπόν, η κίνηση τους δεν «εγείρει ερωτηματικά». Ούτε ερωτηματικά, ούτε σπόντες, ούτε υπονοούμενα. Οι άνθρωποι αυτοί προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης για να γίνουν γονείς, όχι εραστές. Να προσφερουν αγάπη και προστασία σε ένα παιδάκι που τα έχει τόση ανάγκη. Υπάρχει πιο ιερή πράξη από αυτήν; Κι αντί να την επικροτήσουμε, την αμφισβητούμε για λίγα κλικ παραπάνω.

Το μόνο ερωτηματικό λοιπόν που εγείρεται εδώ είναι αν η έμμεση μομφή στον τίτλο οφείλεται σε άγνοια ή σε σκοπιμότητα. Διότι ή δεν ξέρω τι εστί σύμφωνο, ή ξέρω αλλά επίτηδες χαϊδεύω τα αυτιά των «συντηρητικων» αναγνωστών μου.