• 5 Αυγούστου, 2021

Εκτός Big Brother 2 ο Τσαλίκης – Ο ΣΚΑΪ καταγγέλλει το συμβόλαιό του, όλο το παρασκήνιο

 Εκτός Big Brother 2 ο Τσαλίκης – Ο ΣΚΑΪ καταγγέλλει το συμβόλαιό του, όλο το παρασκήνιο

Σε καταγγελία του συμβολαίου του Γιώργου Τσαλίκη για λόγους εχεμύθειας, προχώρησε ο ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με το Open, ο Γιώργος Τσαλίκης δεσμευόταν με όρους να μην αποκαλύψει τη συνεργασία του με το κανάλι του Φαλήρου, μέχρι εκείνο να την ανακοινώσει και μάλιστα είχε και οικονομική ρήτρα, αν δεν τηρούσε τη δέσμευση.

«Ο Τσαλίκης ανακοίνωσε στο αεροδρόμιο ότι είναι ο παρουσιαστής του Big Brother, είπε και άλλα πράγματα που συνήθως ανακοινώνει το κανάλι και έτσι θα του γίνει καταγγελία για λόγους εχεμύθειας. Από εκεί και πέρα από τον ΣΚΑΪ υποστηρίζουν ότι δεν θα του προταθεί κάτι άλλο».

Θυμίζουμε ότι επιστρέφοντας ο Γιώργος Τσαλίκης από την περιοδεία που έκανε στην Αυστραλία πριν από λίγες ημέρες, αποκάλυψε στις κάμερες που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ότι θα είναι εκείνος ο νέος παρουσιαστής του Big Brother και ότι έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ. «Δεν κάνω συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ. Έχω υπογράψει παραπάνω από δύο μήνες. Θα είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother και το συμβόλαιο είναι για ένα συν ένα χρόνο».

Το παρασκήνιο της συμφωνίας

Το πρωί της Τετάρτης (16/6), η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο μετά τις δηλώσεις του τραγουδιστή και τη δυσαρέσκεια του τηλεοπτικού σταθμού. «Ενώ ο Γιώργος Τσαλίκης βρισκόταν στην Αυστραλία κι είχε υπογράψει από τις 15 Απριλίου, έπειτα από διαπραγματεύσεις ενός μήνα, έρχονται οι “σειρήνες” και τον κυκλώνουν. Διάφορα δημοσιεύματα αμφισβητούν το γεγονός ότι θα είναι ο παρουσιαστής του παιχνιδιού. Μάλιστα, τον έπαιρναν και τηλέφωνο, λέγοντάς του διάφορα. Εκείνος προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον σταθμό, αλλά δεν του απαντούσαν τα στελέχη που έψαχνε. Κάποια στιγμή δέχτηκε τηλέφωνο από συνεργάτες του, που του είπαν μήπως προβούν σε κάποια λύση του συμβολαίου.

Η εξήγηση που δίνει επίσημα το κανάλι είναι ότι ενδεχομένως δεν θα γίνει το ριάλιτι, ότι έχουν υπάρξει κάποια προβλήματα με την εταιρεία παραγωγής και μπορεί να μην βγει το Big Brother. Επίσης, έγινε και ένα ραντεβού με τον Γιώργο Τσαλίκη και πέρα από τα παραπάνω που ειπώθηκαν, δόθηκε και μια άλλη εξήγηση ότι ναι μεν έχουμε υπογράψει αλλά η παραγωγή έχει διαφωνίες ως προς το πρόσωπο του παρουσιαστή και δεν εγκρίνει. Σήμερα λήγει η διορία που έχει δώσει ο Τσαλίκης, το συμβόλαιο είναι πολύ ισχυρό και έχει χάσει πολλές δουλειές που θα μπορούσε να κάνει. Αν δεν μιλήσουν σήμερα οι δύο πλευρές, έχει ετοιμάσει ήδη αγωγές και θα κινηθεί νομικά».

Πηγή: ethnos.gr