Εκπαιδευτής Αναγνωστόπουλου: “Ο Μπάμπης είναι άκαρδος, να σαπίσει στη φυλακή”

 Εκπαιδευτής Αναγνωστόπουλου: “Ο Μπάμπης είναι άκαρδος, να σαπίσει στη φυλακή”

Να παραμείνει ισόβια στη φυλακή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ζήτησε ο πρώην εκπαιδευτής του Σωτήρης Παπανικόλας, ο οποίος τον χαρακτήρισε άκαρδο.

Οργισμένος με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο εμφανίζεται ο πιλότος Σωτήρης Παπανικόλας, πρώην εκπαιδευτής του δολοφόνου της Καρολάιν Κράουτς, χαρακτηρίζοντάς τον άκαρδο και ζητώντας να παραμείνει ισόβια στη φυλακή για τις πράξεις του.

Ο πρώην εκπαιδευτής του Αναγνωστόπουλου μίλησε στην Daily Mail και σημείωσε ότι ο δολοφόνος της Καρολάιν χρησιμοποίησε ουσιαστικά την ιστορία της διάρρηξης που είχε γίνει στο σπίτι του για να “χτίσει” την ψεύτικη ιστορία του και να παραπλανήσει τις Αρχές.

“Όταν άκουσα τον Μπάμπη να μιλάει για “διάρρηξη” στο σπίτι του αμέσως κάλεσα την αστυνομία λόγω της ομοιότητας που είχε με την ιστορία μου. Τους είπα ότι χρησιμοποιεί τις ίδιες λεπτομέρειες και αυτό με έκανε καχύποπτο” λέει ο 74χρονος πρώην εκπαιδευτής του.

“Ο Μπάμπης είναι άκαρδος, να σαπίσει στη φυλακή”

Και προσθέτει: «Ο Μπάμπης είναι άκαρδος και θα έπρεπε να ντρέπεται που έκλεψε την ιστορία μου. Αισθάνομαι πληγωμένος και προσβεβλημένος από όσα έκανε για να δικαιολογήσει το έγκλημά του. Πρέπει να καταδικαστεί και να σαπίσει στη φυλακή».

Ο πρώην εκπαιδευτής του Αναγνωστόπουλου αναφέρει επίσης στη συνέντευξή του: «Με σοκάρει ακόμα ότι μπόρεσε να σκοτώσει τη σύζυγό του και το σκυλί τους με αυτόν τον τρόπο και ήταν τόσο ψύχραιμος ώστε να χρησιμοποιήσει την ιστορία μου για να συντηρήσει ένα ψέμα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα».

Η διάρρηξη που αντέγραψε ο Αναγνωστόπουλος είχε συμβεί στο σπίτι του εκπαιδευτή του στο Αλεποχώρι, στις 17 Ιουλίου του 2018. Ο Αναγνωστόπουλος “κόπιαρε” τον τρόπο που έδρασαν οι τρεις κακοποιοί τότε, χρησιμοποιώντας κοινά στοιχεία στην περιγραφή, κυρίως του “αρχηγού” της συμμορίας.

Πηγή: thetoc.gr

Χρήστος Σταθόπουλος