• 24 Οκτωβρίου, 2021

Εκπαιδευτικός το θύμα της γυναικοκτονίας στη Ρόδο – Είχε χωρίσει πρόσφατα με τον δράστη ο οποίος αυτοκτόνησε

 Εκπαιδευτικός το θύμα της γυναικοκτονίας στη Ρόδο – Είχε χωρίσει πρόσφατα με τον δράστη ο οποίος αυτοκτόνησε

Η νέα γυναικοκτονία στη Ρόδο έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία αλλά και ολόκληρη τη χώρα ενώ ο δράστης λίγο αργότερα βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του. Όπως μετέδωσαν η “Ροδιακή” αλλά και η “Δημοκρατική”, ο δράστης βρέθηκε νεκρός στην οικία του στην Κρεμαστή και σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει αυτοκτονήσει.

Η φονική επίθεση έγινε στην οδό Μόσχας στο Ροδίνι. Ένας άνδρας ηλικίας 35 έως 40 ετών, σύμφωνα με τη “Ροδιακή”, έστησε καρτέρι σε μια 30χρονη εκπαιδευτικό με την οποία φαίνεται να είχαν χωρίσει πρόσφατα.

Πυροβόλησαν και σκότωσαν γυναίκα στη μέση του δρόμου

Η γυναίκα δέχθηκε δύο πυροβολισμούς. Οι αξιωματικοί της ασφάλειας Ρόδου που έσπευσαν στο σημείο, συνέλεξαν δύο κάλυκες από κυνηγετικό όπλο. Κάτοικοι της περιοχής που μίλησαν στη Ροδιακή επισήμαναν ότι το θύμα διέμενε σε παράλληλη οδό και ότι σήμερα είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο στην οδό Μόσχας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα αυτοκίνητο με δύο άτομα, περίμενε λίγα μέτρα μακριά από το δικό της και όταν η κοπέλα πλησίασε, την ώρα που προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητο, άνοιξαν πυρ εναντίον της.

Λίγα λεπτά αργότερα, οι αστυνομικές αρχές και το ΕΚΑΒ έλαβαν κλήση να προσέλθουν σε σπίτι που βρίσκεται κοντά στον συνοικισμό Θεοτόκος, καθώς είχαν ακούσει πυροβολισμό.

Η αστυνομία διαπίστωσε όταν έφθασαν εκεί, ότι ένας άνδρας ηλικίας 35 έως 40 ετών, είχε αυτοπυροβοληθεί μέσα στο σπίτι του. Ήταν ο δράστης του φονικού.