Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Μόνο ένα στα πέντε τμήματα με τάμπλετ- Αναφορές για έλλειψη οργάνωσης- Μεγάλη προσέλευση

 Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Μόνο ένα στα πέντε τμήματα με τάμπλετ- Αναφορές για έλλειψη οργάνωσης- Μεγάλη προσέλευση

Σύμφωνα με την Χαριλάου Τρικούπη έχουν ψηφίσει 27.500 στα 123 εκλογικά τμήματα που έχουν τάμπλετ και περί τους 50.000 πολίτες στα υπόλοιπα 477 εκλογικά τμήματα ανά την χώρα μέχρι τις δύο το μεσημέρι.

Τον γύρο του διαδικτύου, ωστόσο, κάνουν σχόλια και αναφορές σχετικά με την μεγάλη ελλειψη τάμπλετ στα περισσότερα εκλογικά τμήματα, όπως ακόμα και καταγγελίες ότι ψηφίζει όποιος θέλει και συχνά χωρίς κάν να καλύπτεται το ψηφοδέλτιο από φάκελλο!

Στο σάϊτ της καθημερινής εφημερίδας των Χανίων “Χανιώτικα Νέα” αναρτήθηκε πριν λίγο το εξής παρασκήνιο:

Περίπατο… φαίνεται πως πηγαίνει το αδιάβλητο στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά, καθώς όπως καταγγέλεται επώνυμα από μέλη του κόμματος, δεν υπάρχει κανένας απολύτως έλεγχος στο πόσες φορές ψηφίζει καθένας.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι όποιο μέλος θέλει, πηγαίνει σε ένα εκλογικό κέντρο, λέει το όνομά του, το σημειώνουν και ψηφίζει. Την ίδια διαδικασία μπορεί να επαναλαμβάνει σε όλα τα εκλογικά κέντρα!

«Πας, λες όνομα, το γράφουν ψηφίζεις. Μετά πας αλλού ξαναψηφίζεις. Μετά αλλού πάλι τα ίδια…και μετά….ξαναπάς και πάλι ψηφίζεις…», αναφέρει χαρακτηριστικά μέλος του κόμματος.

Σεραφείμ Κοτρώτσος