• 15 Απριλίου, 2021

“Εκ παραδρομής” η ανακοίνωση μίσους των Ειδικών Φρουρών Κρήτης – Τα μαζεύουν μετά το εξώδικο Ραγκούση – Σπίρτζη

 “Εκ παραδρομής” η ανακοίνωση μίσους των Ειδικών Φρουρών Κρήτης – Τα μαζεύουν μετά το εξώδικο Ραγκούση – Σπίρτζη

( ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Ανακαλεί πλήρως τα όσα είχε δηλώσει στην ανακοίνωση της η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης, η οποία είχε προκαλέσει την οργή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία,  αφού καταφερόταν προσωπικά κατά των κ.κ. Τσίπρα, Σπίρτζη και Ραγκούση:

“Κατόπιν της επιδοθείσας σ’ εμάς με χρονολογία 22-03-2021 εξώδικης διαμαρτυρίας των κ.κ. Ιωάννη Ραγκούση και Χρήστου Σπίρτζη, αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ένωσης, ανακαλούμε πλήρως, ρητώς και ευθέως το με χρονολογία 09-03-2021 δελτίο τύπου, δηλώνοντας ταυτόχρονα κατηγορηματικά ότι ουδεμία πρόθεση είχαμε να βλάψουμε την τιμή και την υπόληψη του κ. Τσίπρα, του κ. Σπίρτζη και του κ. Ραγκούση και συνεχίζει η ανακοίνωση: Θεωρούμε εντελώς ατυχή την αναφορά των ως άνω προσώπων εκ μέρους μας, ως προϊόν παραδρομής, η οποία έλαβε χώρα εν μέσω των γεγονότων, των δημοσιευμάτων …”

Ως απάντηση στην ανακοίνωση της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης, ο Tομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Σπίρτζης και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Γιάννης Ραγκούσης σημείωσαν σχετικά:

Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μαζί με την πλειοψηφία των δημοκρατικών αστυνομικών για μια αστυνομία στην υπηρεσία του πολίτη. 

Με αστυνομικούς που θα έχουν την παιδεία και την εκπαίδευση να υπηρετούν το δύσκολο ρόλο τους, το συνταγματικό καθήκον τους για την ασφάλεια του πολίτη, την δημοκρατία και την κοινωνική Ειρήνη.