“Είσαι η ντροπή του Survivor – Κι εσύ κλεφτοκοτάς” – Χαμός ανάμεσα σε Σοϊλέδη – Καραγκούνια

 “Είσαι η ντροπή του Survivor – Κι εσύ κλεφτοκοτάς” – Χαμός ανάμεσα σε Σοϊλέδη – Καραγκούνια

Ανεβασμένοι παραμένουν οι τόνοι στο Survivor με τον Άρη Σοϊλέδη και τον Τάκη Καραγκούνια να έρχονται σε ευθεία σύγκρουση.

«Ο Άρης γύρισε και μου είπε εδώ μαγκιά μου, θα το ξαναέκανα κι αν μπορούσες να το έκανες κι εσύ. Οπότε δεν είναι μετανιωμένος. Τον ψήφισα και για θέματα επικοινωνίας, που είναι κάτι σοβαρό για εμένα» ανέφερε ο Τάκης Καραγκούνιας στο Survivor για τους λόγους που έβγαλε στον τάκο τον Άρη Σοϊλέδη.

Από την πλευρά του ο Άρης Σοϊλέδης σημείωσε: «Επειδή εγώ δεν ήθελα να το αναφέρω στο συμβούλιο… αλλά λέτε συνέχεια ότι ο Άρης έκανε αυτό. Σας υπενθυμίζω όλους πως το έκανα μαζί με τον Τάλα και δεν τιμωρήθηκα μόνο εγώ για αυτό. Γιατί ακούω μονίμως το όνομα Άρης κι ότι με τον Άρη υπάρχει πρόβλημα. Ο κόσμος βλέπει».

Στη συνέχεια μάλιστα στράφηκε εναντίον του Τάκη λέγοντας: «Εγώ να τρομάζω και να φοβάμαι; Είσαι η ντροπή του Survivor. Από εδώ και πέρα στο υπογράφω πως θα είσαι μονίμως υποψήφιος».

“Είσαι κλεφτοκοτάς μεγάλος… Μίλαγες με τη γυναίκα σου δύο μήνες. Μάθαινες δύο μήνες τι γίνεται έξω…” φώναζε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Χρήστος Σταθόπουλος