• 26 Σεπτεμβρίου, 2020

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Από το Χονγκ Κονγκ στην ΕΛ.ΑΣ και τα μπλόκα στο ΚΥΤ της Μόριας (εικόνα)

 Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Από το Χονγκ Κονγκ στην ΕΛ.ΑΣ και τα μπλόκα στο ΚΥΤ της Μόριας (εικόνα)

Aπό την περιπέτεια στο Χονγκ Κονγκ στην πρώτη γραμμή με τους πρόσφυγες η Ειρήνη Μελισσαροπούλου. Το 22χρονο μοντέλο που είχε δώσει εξετάσεις και πέρασε στην Αστυνομία τοποθετήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Kalloninews.gr η οποία και αποκάλυψε το θέμα, ενώ ανάρτησε και φωτογραφία με την Ειρ.Μελισσαροπούλου.

Όπως σημειώνεται στην ανάρτηση της ιστοσελίδας σήμερα βρέθηκε στη πρώτη γραμμή μαζί με τους συναδέλφους της έχοντας αναλάβει να ελέγχουν μια από τις οδικές αρτηρίες σε πολύ κοντινή απόσταση από το κατεστραμμένο ΚΥΤ.

Η εντολή που είχαν λάβει από τους ανώτερους τους ήταν να μην αφήσουν να πλησιάσουν προς το σημείο όπου ήταν στημένο το μπλόκο των κατοίκων της Μόριας, ούτε πολίτες αλλά ούτε μετανάστες υπό το φόβο των επεισοδίων.

Ήταν Νοέμβριος του 2017, όταν η Ειρήνη Μελισσαροπούλου συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ γιατί στην τσάντα της βρέθηκαν 2,5 κιλά κοκαΐνης.

Η 22χρονη αθωώθηκε και μαζί με τον δικηγόρο της, Σάκη Κεχαγιόγλου, και τους γονείς της επέστρεψαν στην Ελλάδα, αφήνοντας πίσω τους τον εφιάλτη που έζησε στις κινεζικές φυλακές και πλέον έχει αλλάξει σελίδα στην ζωή της…