• 21 Ιανουαρίου, 2022

Είδα το χέρι του πάνω μου: Τι λέει η ανήλικη που δέχθηκε παρενόχληση σε λεωφορείο

 Είδα το χέρι του πάνω μου: Τι λέει η ανήλικη που δέχθηκε παρενόχληση σε λεωφορείο

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από έναν άγνωστο άνδρα έπεσε μια ανήλικη μαθήτρια στην Καλλιθέα μέσα στο λεωφορείο της γραμμής 040 και μάλιστα μεσημέρι.

Η μαθήτρια όπως είναι φυσικό σοκαρίστηκε και περιγράφει με τρεμάμενη φωνή τις δραματικές σκηνές που έζησε μέσα στο λεωφορείο την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι από το σχολείο.

«Βλέπω ένα χέρι να με ακουμπάει σοκαρίστηκα πάρα μα πάρα πολύ. Φώναζα ούρλιαζα έκλαιγα με έπιασαν κρίσεις πανικού», ανέφερε μιλώντας στο Star.

«Τον απώθησα με τα χέρια μου άρχισα να του φωνάζω να ουρλιάζω ξεσήκωσα όλο το λεωφορείο. Στην αρχή οι επιβάτες δεν είχα καταλάβει τι είχε γίνει ακριβώς» συμπληρώνει.

Το λεωφορείο 040 γύρω στις δύο το μεσημέρι πλησιάζει στη στάση Δημητρακοπούλου και μέσα από αυτό ακούγονται οι φωνές ανήλικης μαθήτριας. Ο οδηγός του λεωφορείου κλείνει τις πόρτες για να μη φύγει ο 50χρονος άνδρας που φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά στη μικρή κοπέλα.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η ανήλικη, «Αυτός πήγε να αποδράσει τον κράταγαν ο οδηγός όταν κατάλαβε τι έγινε, ακινητοποίησε το λεωφορείο, πήρε τηλέφωνο την αστυνομία και έκλεισε τις πόρτες για να μην μπορεί να φύγει».

«Είμαι πάρα πολύ περήφανη που αντέδρασα έτσι». Όπως λένε γυναίκες που μετακινούνται καθημερινά με τα μέσα μαζικής μεταφοράς ανάλογα περιστατικά συμβαίνουν συχνά.

Να σημειωθεί ότι σε βάρος του 50χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.