• 19 Οκτωβρίου, 2020

“Είχαμε 40 ημέρες να φάμε και να πιούμε” αποκάλυψε η κόρη που επιβίωσε από την οικογενειακή τραγωδία στην Αλβανία

 “Είχαμε 40 ημέρες να φάμε και να πιούμε” αποκάλυψε η κόρη που επιβίωσε από την οικογενειακή τραγωδία στην Αλβανία

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως από την οικογενειακή τραγωδία στην Αλβανία,με θύματα μια μάνα και την κόρη της που αυτοκτόνησαν για χάρη της “αιώνιας ζωής”.

Φρίκη σε κοινότητα μαρτύρων του Ιεχωβά – Θυσιάστηκαν μάνα και δύο κόρες για την αιώνια ζωή

Σύμφωνα με το News24, τα αρχικά στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση δείχνουν ότι η κόρη είχε πεθάνει εδώ και 15 μήνες. Το σώμα της είχε μουμιοποιηθεί, καθώς η μητέρα και η αδελφή της τύλιγαν το νεκρό της σώμα με καθαρά σεντόνια κάθε ημέρα και το άλοιφαν με λάδια προκειμένου να μην γίνει αποσύνθεση. Η μητέρα ήταν νεκρή τουλάχιστον για μία εβδομάδα, μέσα στο σπίτι.

Η φρικτή ιστορία αποκαλύφθηκε όταν ο αδελφός της μητέρας τηλεφώνησε στις αστυνομικές Αρχές, καθώς τις τελευταίες τρεις ημέρες προσπαθούσε να επικοινωνήσει με την 56χρονη και τις δύο κόρες της, ωστόσο, αυτό δεν κατέστη δυνατόν. Οι αστυνομικοί χρειάστηκε να μπουν στο σπίτι από το παράθυρο του μπάνιου, καθώς το μπαλκόνι ήταν κλεισμένο με κιγκλιδώματα.

Η 34χρονη, που επέζησε, διακομίστηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου σε κρίσιμη κατάσταση. “Η μητέρα μου πέθανε, εγώ επέζησα”, ανέφερε στην αστυνομία και πρόσθεσε: “δεν έχετε ιδέα τι έπρεπε να περάσουμε για να επιτύχουμε την ανάσταση”.

Οι Αρχές συνεχίζουν πάντως τις έρευνες, τόσο στα τηλέφωνα όσα και στους υπολογιστές που βρέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας.

Αρχικά τα αλβανικά ΜΜΕ είχαν αναφέρει πως οι τρεις γυναίκες ανήκαν στους Μάρτυρες του Ιεχωβά, ωστόσο, η οργάνωση των Μαρτύρων του Ιεχωβά στα Τίρανα εξέδωσε ανακοίνωση υποστηρίζοντας ότι δεν γνωρίζει την συγκεκριμένη οικογένεια, αλλά και ότι δεν προτρέπουν τους πιστούς τους σε τέτοιου είδους “θυσίες”.

Σύμφωνα με πρώην γείτονες της οικογένειας, ο πατέρας είχε αυτοκτονήσει πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του, πριν από έξι χρόνια.