Εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητα στη Δροσιά: Κακοκαιρία στην Αττική – Η σφοδρή καταιγίδα έφερε προβλήματα στους δρόμους

 Εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητα στη Δροσιά: Κακοκαιρία στην Αττική – Η σφοδρή καταιγίδα έφερε προβλήματα στους δρόμους

Η σφοδρή καταιγίδα στην Αττική έφερε προβλήματα. Εγκλωβισμένοι οι επιβάτες μέσα στα αυτοκίνητά τους στη Δροσιά και κλήσεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για αντλήσεις υδάτων.

Ειδικότερα, στη Λεωφόρο Σταμάτας και 25ης Μαρτίου άτομα εγκλωβίστηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους, λόγω της κακοκαιρίας που βρίσκεται σε εξέλιξη και πλήττει όλη την περιφέρεια. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πέντε αυτοκίνητα και επτά άτομα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι άνθρωποι που είχαν εγκλωβιστεί στα οχήματά τους απομακρύνθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους. Παράλληλα, η Πυροσβεστική έχει λάβει συνολικά επτά κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και κοπές δέντρων, σε περιοχές όπως η Νέα Ιωνία, το Μοσχάτο και το Αιγάλεω.

Η ραγδαία μεταβολή του καιρού ξεκίνησε κοντά στις 22:00 απόψε, με σφοδρή βροχόπτωση να «χτυπάει» και την Αττική. Η «μίνι» κακοκαιρία θα διαρκέσει λίγες ώρες και σταδιακή βελτίωση αναμένεται από την Πέμπτη. Τα φαινόμενα είναι κατά τόπους έντονα, καθώς η καταιγίδα συνοδεύεται από αστραπές και ισχυρούς ανέμους, ενώ η κακοκαιρία, πλήττει και το κέντρο της Αθήνας.

Ο Παπαδάκης