• 8 Δεκεμβρίου, 2021

Εγκλημα στο Βόλο: Ο 39χρονος είχε σκοτώσει και τη μητέρα του δικηγόρου του

 Εγκλημα στο Βόλο: Ο 39χρονος είχε σκοτώσει και τη μητέρα του δικηγόρου του

Μια απίστευτη εξέλιξη έρχεται στο φως από την έρευνα της αστυνομίας για τον 39χρονο στον Βόλο, που έχει συλληφθεί για τη δολοφονία της νονάς του. Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε σκοτώσει πριν από 12 χρόνια και τη μητέρα του δικηγόρου του.

Η δολοφονία στο Βόλο είχε γίνει τον Αύγουστο του 2009. Κατέστη δυνατό να εξιχνιαστεί 12 χρόνια αργότερα καθώς τώρα συνελήφθη ο 39χρονος, για το φόνο της νονάς του και οι αστυνομικοί, που είχαν από την πρώτη στιγμή υπόνοιες πως ίσως να είναι ο ίδιος δράστης, του έκαναν εξέταση DNA, συγκρίνοντάς το με τα όσα είχαν βγει στο σώμα και τα νύχια της 69χρονης!

Προθεσμία για αύριο Τρίτη πήρε η 49χρονη εικαστικός – “Πρέπει να είμαστε μαζί με το παιδί μου”

Τα αποτελέσματα από τη σύγκριση του DNA έφτασαν σήμερα (15.11.2021) στα χέρια των αστυνομικών στο Βόλο και αμέσως έγινε γνωστό ότι αυτός είναι ο δράστης της δολοφονίας πριν από 12 χρόνια, με θύμα τη μητέρα του ανθρώπου που είχε αναλάβει την υπεράσπισή του!

Ο ίδιος δικηγόρος, σημειώνεται, είχε αναλάβει την υπεράσπιση του 39χρονου και σε άλλα “μπλεξίματα” με το νόμο, παλιότερα. Τώρα, στην υπόθεση της δολοφονίας της 75χρονης νονάς του, τον είχε ορίσει συνήγορο του δράστη το δικαστήριο!

Πηγή: newsit.gr