• 20 Σεπτεμβρίου, 2021

Έγκλημα στη Μεσάρα: Τον δολοφόνησαν μπροστά στο παιδί του – Νέες αποκαλύψεις

 Έγκλημα στη Μεσάρα: Τον δολοφόνησαν μπροστά στο παιδί του – Νέες αποκαλύψεις

Συγκλονισμένη είναι η Κρήτη μετά από τη νέα δολοφονία κοντά στη Μεσάρα στο Ηράκλειο. Ένας άνδρας 40 ετών έπεσε νεκρός έπειτα από τέσσερις πυροβολισμούς σε εξωτερικό χώρο του σπιτιού του με την τραγωδία να παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού του, το οποίο βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Ο 40χρονος δολοφονήθηκε στο σπίτι του που βρίσκεται σε περιοχή λίγο έξω από το χωριό Πετροκεφάλι Μεσάρας, εκεί όπου είχε και το ποιμνιοστάσιό του. Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα neakriti.gr ο δράστης ή οι δράστες που τον εκτέλεσαν, λίγα λεπτά νωρίτερα, είχαν πυροβολήσει έναν αλλοδαπό άνδρα, ο οποίος εργαζόταν για λογαριασμό του θύματος έχοντας την ευθύνη για τα πρόβατα. Κατευθύνθηκαν στο ποιμνιοστάσιο, όπου κατά πληροφορίες βρισκόταν ένας Ρουμάνος εργάτης. Εκεί έπεσαν δύο πυροβολισμοί και αμέσως μετά ακούστηκαν, σύμφωνα με μαρτυρίες, άλλοι τέσσερις πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα, φαίνεται ότι είχαν στήσει καρτέρι και παρακολουθούσαν το θύμα, σενάριο που ενισχύεται από το γεγονός ότι γύρω από το σπίτι βρίσκονται πολλές ελιές, όπου θα μπορούσαν να κρυφτούν. Στο σπίτι αυτό ο άνδρας διέμενε με την οικογένειά του, ενώ εκείνη την ώρα φαίνεται να απουσίαζαν κάποια από τα μέλη, όχι όμως το παιδί του.

Τέλος, όπως επισημαίνεται, ήδη από το χωριό υπάρχουν πολλές πληροφορίες για τους πυροβολισμούς που ακούστηκαν και τα σενάρια που σχετίζονται με το παρελθόν του θύματος και του αλλοδαπού εργάτη.