• 23 Απριλίου, 2021

Εγκλημα στη Μακρινίτσα: “Δεν κατάλαβα ότι τους σκότωσα, ήθελα να με κλείσουν στο ψυχιατρείο”

 Εγκλημα στη Μακρινίτσα: “Δεν κατάλαβα ότι τους σκότωσα, ήθελα να με κλείσουν στο ψυχιατρείο”

«Δεν θυμάμαι τι έκανα. Εγώ πήγα για να δω το παιδί μου και με εμπόδισαν. Μου το απαγόρευσαν και μου είπαν ότι θα με κλείσουν σε ψυχιατρείο», είναι τα πρώτα λόγια του 31χρονου για το φονικό στη Μακρινίτσα.

«Θόλωσα, έσπρωξα τη γυναίκα μου και τον αδερφό της για να ανέβω στον πάνω όροφο που ήταν το παιδί μου. Δεν κατάλαβα ότι χρησιμοποίησα μαχαίρι. Έχω ένα σκοτεινό πέπλο» συμπλήρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μακρινίτσα: Δραματικές μαρτυρίες για το διπλό φονικό – Κινηματογραφική καταδίωξη

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, σήμερα ήταν προγραμματισμένο να εκδικαστεί η υπόθεση ακούσιας νοσηλείας του 31χρονου σε ψυχιατρική δομή, έπειτα από αίτημα που είχε καταθέσει στις 15 Ιανουαρίου η σύζυγός του.

Ο 31χρονος ζούσε στο σπίτι της γιαγιάς του και της θείας του στην περιοχή Αγία Μαρίνα του Αγίου Βλασίου. Εργαζόταν περιστασιακά σε συνεργείο αυτοκινήτων και λάμβανε αναπηρική σύνταξη, καθώς φέρεται να είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στην Αγριά.

Ξεσπούν οι γονείς των θυμάτων

Οι γονείς των δύο παιδιών που δολοφονήθηκαν από τον πρώην σύζυγο της 28χρονης ξεσπούν για το φονικό: «Φύλαξα το παιδάκι… Φύλαξα τον εγγονό μου. Έγινε μπροστά μου. Χθες ήρθε και μας είπε να βγάλουμε το παιδί έξω να το δει και του είπε η κόρη μου πως το παιδί σε αυτή την κατάσταση δεν πρόκειται να το δει και παίρνει την αστυνομία», ανέφερε ο πατέρας των δύο αδερφών στο T-live.

Και συνέχισε: «Χτύπησε πρώτα τη γυναίκα μου ελαφριά. Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, έπρεπε να πάρω το νόμο στα χέρια μου. Τι να κάνω; Τα παιδάκια μου θα γυρίσουν πίσω; Μόνο το εγγόνι μου θα μείνει παρηγοριά μου», συνέχισε, περιγράφοντας πρόσφατα περιστατικά βίας ανάμεσα στον φερόμενο ως δράστη και την κόρη του. «Θα θρηνήσουμε θύματα» τους είχε πει ο 30χρονος.

Κατόπιν, και η μητέρα των θυμάτων μίλησε τηλεφωνικά στο T-live. «Να σαπίσει στη φυλακή. Είχε σκοπό να χτυπήσει εμένα και μετά κατέβηκε η κόρη μου κάτω να με σώσει, να δει τι γίνεται. Άφησε εμένα και έπιασε εκείνη. Είχε ιδιαίτερη συμπεριφορά αυτός. Δεν νόμιζε η κόρη μου ότι θα φτάσει σε τέτοιο βαθμό. Τα προβλήματα ξεκίνησαν από τον Δεκέμβριο. Άρχισε, έβριζε, δεν την άφηνε να βγει από το σπίτι, υποστήριζε ότι το παιδί δεν είναι δικό του. Πήραμε τα μέτρα μας, αλλά δεν προλάβαμε. Έσπασε τη τζαμαρία».