• 26 Ιανουαρίου, 2021

Έχασε τη μάχη με τον κοροναϊό ο αντιπρόεδρος της Oxford Company Χρήστος Τσιόλιας

 Έχασε τη μάχη με τον κοροναϊό ο αντιπρόεδρος της Oxford Company Χρήστος Τσιόλιας

Σε ηλικία 62 ετών “έφυγε” από τη ζωή ο Χρήστος Τσιόλιας . “Έσβησε” μετά την προσβολή του από κορωνοϊό, σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.


Το 1991 ήταν το έτος ιδρύσεως της εταιρείας του, που ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο Βόλο, την ιδιαίτερη πατρίδα του. Ήταν μαζί με τον αδελφό του leader στην αγορά της ανδρικής ένδυσης, δίνοντας παράλληλα θέση εργασίας σε περισσότερους από 180 εργαζόμενους. Είχε δημιουργήσει με τον αδελφό του 53 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Η ανακοίνωση της εταιρείας
“Οι Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της Oxford Company με μεγάλο πόνο και βαθιά οδύνη είναι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουν την απώλεια του Αντιπρόεδρο της εταιρίας, Χρήστου Τσιόλια, που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών. Η απώλεια του, αφήνει ένα μεγάλο δυσαναπλήρωτο κενό τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό του κύκλο. Ο Χρήστος Τσιόλιας ήταν συμπαραστάτης, οδηγός και φίλος στην επαγγελματική και στην προσωπική του ζωή, για όλους. Αυτές τις στιγμές η σκέψη και η αγάπη όλων, είναι κοντά στην οικογένεια του, στην οποία εκφράζονται τα θερμά συλλυπητήρια. “

Πηγή: e-thessalia.gr