• 13 Ιουνίου, 2021

Έχασε τη δίκη ο Νεϊμάρ και πληρώνει την “Μπάρτσα”

 Έχασε τη δίκη ο Νεϊμάρ και πληρώνει την “Μπάρτσα”

Ποσό 6,7 εκατ. ευρώ καλείται να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ, κατόπιν δικαστικής απόφασης, που απέρριψε την αγωγή που είχε καταθέσει ο Βραζιλιάνος.

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν είχε προσφύγει στα δικαστήρια, μετά τη μεταγραφή του από τους «μπλαουγκράνα» στη γαλλική ομάδα το 2017, ζητώντας ένα επιπλέον ποσό 43,6 εκατ. ευρώ που υποστήριζε ότι του όφειλαν ως μπόνους οι Καταλανοί. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Μπαρτσελόνα, το δικαστήριο δικαίωσε τους πρωταθλητές Ισπανίας και, όχι μόνο έκρινε ότι δεν οφείλουν χρήματα στον Νεϊμάρ, αλλά και ότι ο Βραζιλιάνος θα πρέπει να επιστρέψει στο σύλλογο 6,7 εκατ. ευρώ. Η απόφαση είναι εφέσιμη και η Μπαρτσελόνα τονίζει ότι θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα νόμιμα συμφέροντά της.

Παρά την μακροχρόνια δικαστική διαμάχη, το ενδεχόμενο επιστροφής του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα κάθε άλλο παρά έχει αποκλειστεί, καθώς αποτελεί κοινή επιθυμία των δύο πλευρών, στην οποία βεβαίως θα πρέπει να συναινέσει και η Παρί Σεν Ζερμέν, που το 2017 ξόδεψε το ποσό-ρεκόρ των 222 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.