• 18 Απριλίου, 2021

Δύσκολο χειρουργείο για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη – Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες

 Δύσκολο χειρουργείο για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη – Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες

Για ένα νέο σοβαρό χειρουργείο ετοιμάζεται ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ο παρουσιαστής που τον Δεκέμβριο του 2017 είχε σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του. Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη, μίλησε στην εφημερίδα On Time για το δύσκολο χειρουργείο που θα κάνει αυτή την εβδομάδα.

Η Εβελίνα Βαρσάμη είπε χαρακτηριστικά: «Είναι ένα πολύ σημαντικό χειρουργείο. Ο Κωνσταντίνος μπροστά στο μέτωπο έχει οστικό έλλειμμα και αυτό πρέπει να καλυφθεί. Για να καταλάβεις, δεν έχει κόκαλο, θα του πάρουν δικό του κόκαλο από το κρανίο, θα κοπεί στη μέση, η μία φλούδα θα έρθει μπροστά στο μέτωπο και το υπόλοιπο θα κουμπωθεί πίσω. Απλώς θα είναι με το δικό του μόσχευμα, όχι ξένο, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί ξανά με μολύνσεις».

Η ίδια, που δεν έχει λείψει λεπτό από το πλευρό του συζύγου της, εξηγεί πως σήμερα θα κάνουν τον απαραίτητο προεγχειρητικό έλεγχο. «Θα κάνουμε τον προεγχειρητικό έλεγχο και τεστ κορονοϊού και την Τρίτη θα γίνει κανονικά το χειρουργείο, το οποίο έχουν αναλάβει δύο εξαίρετοι γιατροί, ο πλαστικός χειρουργός Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου και ο νευροχειρουργός Κανάρης Παναγόπουλος» δηλώνει. Η σύζυγος του παρουσιαστή, ο οποίος έχει υποβληθεί σε πολλά δύσκολα χειρουργεία μέχρι σήμερα, παραμένει αισιόδοξη από την πρώτη στιγμή. «Δεν το βάζω κάτω σε ό,τι αφορά τον Κωνσταντίνο. Ήμουν αποφασιστική από την αρχή. Αν με είχε κυριεύσει η φοβία, ακόμη θα ήταν 100 βήματα πίσω» παραδέχεται, ενώ αποκαλύπτει πως η καθημερινότητα παραμένει δύσκολη για τον Κωνσταντίνο.

«Είναι πολλά αυτά που δε σταματάνε, οι φυσιοθεραπείες, οι λογοθεραπείες, έχει μεγάλο δρόμο ακόμα, αλλά δε σταματάμε να πιστεύουμε σε αυτόν […] έχουμε να κάνουμε και μια επέμβαση στα μάτια του, καθώς μετά δημιουργήθηκε πρόβλημα. Πιστεύουμε στον Θεό και εγώ δεν σταματώ ποτέ να είμαι αισιόδοξη» δηλώνει η Εβελίνα Βαρσάμη.