• 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Δυο προσαγωγές για τους πυροβολισμούς στο Περιστέρι

 Δυο προσαγωγές για τους πυροβολισμούς στο Περιστέρι

Εξελίξεις σημειώθηκαν το βράδυ με δυο προσαγωγές από την Αστυνομία για το συμβάν με τους πυροβολισμούς το μεσημέρι έξω από μάντρα αυτοκινήτων στο Περιστέρι με θύμα έναν 32χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος πρώην πυγμάχος είχε μεταβεί σε μάνδρα αυτοκινήτων στην οδό Δωδεκανήσου, στο Περιστέρι, για να πληρώσει μια δόση.

Την ώρα που έφτανε στο σημείο ένα αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα του και βγήκαν δυο άνδρες που φορούσαν κουκούλες.

Παντελής Μπουκάλας: “Πολλοί δημοσιογράφοι έγιναν αφεντικογράφοι και κομματογράφοι”

Πριν προλάβει να αντιδράσει ο 32χρονος δέχθηκε επίθεση με σιδηρογροθιά στο κεφάλι, ενώ στην συνέχεια τον πυροβόλησαν και στο πόδι.

Οι δράστες μπήκαν στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν, ενώ αμέσως έσπευσε κοντά του ο ιδιοκτήτης της μάνδρας και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μετά από αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, προσήχθησαν δύο άτομα στην Ασφάλεια και εξετάζεται αν έχουν σχέση με το περιστατικό. Μάλιστα, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ένας από τους δύο είναι γιος εφοπλιστή, ενώ στο παρελθόν είχε συμμετάσχει και σε ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης.

Πιο συγκεκριμένα, οι άνδρες έγινε αντιληπτό πως βρίσκονταν σε ένα αυτοκίνητο, με τους αστυνομικούς να τους προσαγάγουν, ενώ στο όχημα υπήρχε κι ένας τρίτος, ο οποίος κατάφερε να διαφύγει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο προσαχθέντες έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις της νύχτας στην περιοχή του Πειραιά και όλα τα στοιχεία ελέγχονται εξονυχιστικά.