• 11 Μαΐου, 2021

Δολοφονία Καραϊβάζ: Συγκλονισμένη η Κουτσελίνη -Το συγκινητικό βίντεο αποχαιρετισμού στην εκπομπή της

 Δολοφονία Καραϊβάζ: Συγκλονισμένη η Κουτσελίνη -Το συγκινητικό βίντεο αποχαιρετισμού στην εκπομπή της

Με ένα συγκινητικό βίντεο με φωτογραφίες του Γιώργου Καραϊβάζ  υπό τους ήχους του τραγουδιού «Αχ χελιδόνι μου» του Γιώργου Νταλάρα ξεκίνησε σήμερα η εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» στο Star.

«Δεν ξέρω τι να σας πω, ξέρω μόνο τι θα μου έλεγε εκείνος. ”Έλα μωρέ Ζήνα”. Είμαστε εδώ γιατί έτσι θα ήθελε και εκείνος. Για μένα ήταν αδερφός, ήταν οικογένεια που όταν την έχασα τη βρήκα. Όταν λίγοι πίστευαν σ αυτή την εκπομπή εκείνος έβαλε την υπογραφή του.» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη με το πλάνο να δείχνει την θέση του στην οποία υπήρχε μια ανθοδέσμη με λευκά τριαντάφυλλα και τον τίτλο να γράφει: «Το δικό μας ”βουνό”, ο Γιώργος, δεν είναι πια κοντά μας».

Στη συνέχεια περιέγραψε πώς το έμαθε αποκαλύπτοντας πώς κατέρρευσε στο γραφείο αλλά τόνισε πώς θα συνεχίσει και θα προχωρήσει γιατί έτσι θα ήθελε και εκείνος.

«Το Σαββατοκύριακο πήρα 70.000 μηνύματα» είπε στη συνέχεια ανακοίνωσε πώς η εκπομπή θα τρέξει φιλανθρωπική δράση για το Χαμόγελο του Παιδιού στη μνήμη του.

Ζητώντας λίγο μετά δυο κουβέντες από τον συνδικαλιστή αστυνομικό Γιώργο Καλλιακμάνη εκείνος ενώ ξεκίνησε να μιλάει δεν άντεξε , δάκρυσε και αποχώρησε από το στούντιο για να επιστρέψει λίγο αργότερα.